İki çocuk annesi Alvina Rayne Pensilvanya'nın Philadelphia şehrinde yaşıyor. Sancılı geçen ilişkisine dek her zaman zayıf bir kadındı.

32 yaşındaki, erkek arkadaşının kendini aşağılaması sebebiyle depresyona girdi ve abur cubur yemeye başladı. Erkek arkadaşı Alvina ile ‘Şişko patates' diye dalga geçiyordu. Eğer o olmasa, hiçbir erkeğin ona bakmayacağını söylüyordu. Alvina'nın erkek arkadaşından ayrılacak cesareti yoktu.

Alvina, ruhsal ve fiziksel olarak çöktü. Kilosu 112'ye dayandı. Alvina buna bir son vermeye karar verdi.

forvandling3

Alvina, erkek arkadaşından duyduğu hakaretler sonrasında hayata küstü. Depresyona giren kadın çareyi yemek yemekte buldu ve kısa sürede aşırı kilo aldı. Kendisine uygun kıyafetleri erkek reyonundan alacak hale geldi.
İki çocuk annesi kadın evin içinde yürümekte bile zorlanmaya başladı. Anksiyete atakları ve yüksek tansiyonla hayatı daha da kötü gitmeye başladı. Bu da yetmezmiş gibi erkek arkadaşı ona sürekli şişman ve çirkin olduğunu söylüyordu.

forvandling5

Bütün kötü alışkanlıklarından kurtuldu.

Sağlıklı beslenmeye ve hayat tarzını değiştirmeye başladı. Ne zaman sağlıksız yiyecekler yiyecek olsa, erkek arkadaşının kendisine ettiği hakaretleri getirdi aklına. Alvina'nın kararlılığı meyvesini vermeye başladı. Artık eski kıyafetleri ona bol geliyordu.

Alvina verdiği kilolarla tanınamayacak hale geldi.

forvandling6

Toplamda 60 kilo verdi.

Kendisine hakaret eden eski erkek arkadaşı tekrardan bir araya gelmek için Alvina'ya yalvardı.

Ancak Alvina kararlıydı. Onu sert bir dille reddetti.

forvandling15

Alvina, kendisine hakettiği değeri ve sevgiyi veren Sascha isimli bir adamla tanıştı.

İlk görüşte âşık olan ikili şu anda evli.

forvandling10