Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Antalyaspor'u ağırlayacak. Sarı lacivertli kulüp bu sene iyi işler başaran Antalyaspor'u yenip ikincilik umudunu sürdürmek istiyor. Antalyaspor ise güçlü rakibi karşısında galip gelerek UEFA Avrupa Lig'i için şansını sürdürmek hedefinde..

Fenerbahçe Antalyaspor maçı bu akşam saat 19.00'da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Bein Sport naklen yayınlanacak. Müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek.

Fenerbahçe Antalyaspor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

BEIN SPORT CANLI İZLE

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Şener'in yanı sıra cezalı Skrtel ile Josef forma giyemeyecek. Kadro dışı bırakılanWiel ile sakat olan Şener'in yokluğunda sağ bekte Ozan forma giyecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, kupa maçında daha fit olması için Antalyaspor karşısında Van Persie'yi dinlendirmeyi planlıyor. Ancak Hollandalı çalıştırıcı, bu konuda henüz son kararını vermiş değil. Tecrübeli teknik adam, Akdeniz takımı karşısında ileri uçta Moussa Sow ve RVP arasındaki kararını maç saatinde verecek.

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Ozan, Kjaer, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Alper, Salih, Lens, Aatıf, Van Persie

ANTALYASPOR: Ferhat, Celutska, Salih, Diego, Motta, Sandro, Mbilla, Charles, Deniz, El Kabir, Eto’o