Süper Lig 4. hafta mücadelesi Fenerbahçe Başakşehir maçı nefes kesti. Fenerbahçe Başakşehir maçı özeti ve golleri nereden izlenir merak ediliyor. Sarılacivertlilerin ikinci golünde ofsayt tartışmaları maça damga vurdu. Zevkli maçın görüntüleri heyecan içinde Fenerbahçe Medipol Başakşehir mücadelesini izleyemeyenler tarafından bekleniyor. İşte Fenerbahçe Başakşehir maç özeti ve golleri izleme linki…

Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Henüz 2. dakikada yenik duruma düşen, 33. dakikada ise kalesinde ikinci golü gören Fenerbahçe, taraftarlarını şoke etti. Bu sezon formsuz bir görüntü sergileyen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, taraftarların tepkisine neden oldu.

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇ ÖZETİ İZLE!

Karşılaşmada top ayağına geldiğinde taraftarların ıslıkladığı Volkan Demirel’in moralinin bozulduğu gözlendi. Bu sezon Fenerbahçe kalesini koruduğu maçlarda gelen 9 şutta 6’sını ağlarında gören Volkan Demirel, Göztepe ve Trabzonspor maçlarında yediği hatalı gollerle tepki toplamıştı.