Fenerbahçe, Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında İstanbul'da karşı karşıya geliyor. 2 Mart'ta oynanan ilk maçta Fenerbahçe, Kayserispor'u deplasmanda 3-0 yenerek rövanş için büyük avantaj sağlamıştı. Ligde şampiyonluk umudu kalmayan Fenerbahçe, Kayserispor'u eleyerek kupada yoluna devam etmek ve bu sene en azından Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Peki Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Fenerbahçe ile Kayserispor, bu hafta ZTK çeyrek final rövanşında karşılaşacaklar. Fenerbahçe, ilk maçtaki 3-0'lık galibiyet ve taraftar desteği ile yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Fenerbahçe'nin Kayserispor maçındaki en büyük kozu, kupa maçlarında attığı 7 gol ile zirvede yer alan Fernandao. Brezilyalı futbolcu, Kayserispor'a ilk maçta 2 gol atmayı başarmıştı. Fenerbahçe - Kayserispor maçı 5 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı atv'den naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. maçlarının müsabaka programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Kupa’da 4, 5 ve 6 Nisan tarihlerinde oynanacak maçların programı şöyle:

4 Nisan Salı

20.00 Akhisar Belediyespor (1) – Medipol Başakşehir (1) (Aspor)

5 Nisan Çarşamba

18.00 Çaykur Rizespor (0) – Kasımpaşa (2) (Aspor)

20.30 Fenerbahçe (3) – Kayserispor (0) (ATV)

6 Nisan Perşembe

20.00 Atiker Konyaspor (0) – Sivasspor (0) (Aspor)