Frantisek Rajtoral kimdir? Frantisek Rajtoral kaç yaşındaydı? Evinde intihar eden Gaziantepspor'un milli futbolcusu Frantisek Rajtoral'in ölümündeki sır perdesi aralanıyor. Evde bulunan çekçe not tercüme edilirken, çek futbolcunun borçları nedeniyle intihar ettiği tahmin ediliyor.

FRANTİSEK RAJTORAL KİMDİR?

1986 yılının 12 Mart gününde doğan František Rajtoral, defans mevkiinde oynayan Çek millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Gaziantepspor takımının formasını giymiştir. İlk millî maçına 29 Şubat 2012'de İrlanda karşısında çıkmıştır. Banik ve Plzen takımlarında oynadığı dönemde 'kronik yorgunluk' ve 'tükenmişlik sendromu' nedeniyle tedavi gördü. 23 Nisan 2017 tarihinde Gaziantepteki evinde kendisini tavana asarak yaşamına son vermiştir.

TAKIM ARKADAŞI BULDU

Yıldız oyuncunun bugün takım antrenmanlarına katılmaması üzerine şüphelenen takım arkadaşları durumu yönetime bildirdi. Kulüp yöneticilerinin de olayı polise haber vermesi üzerine, jandarma ekipleri, oyuncu ve kulüp idarecileri ile birlikte oyuncunun evine gitti. Işıkların açık olmasına rağmen haber alamayan jandarma ekiplerinin içeriye girdiğinde Çek oyuncunun cesedi ile karşılaştığı ortaya çıktı. Rajtoral’ın öldüğünü öğrenen takım arkadaşlarının büyük bir şok yaşadığı ve göz yaşlarına boğulduğu öğrenildi. Olayın ardından Gaziantepsporlu oyuncu ve teknik kadro, intihar eden oyuncunun evinden bir an olsun ayrılmadı. Çek oyuncunun cenazesi, yapılan savcılık incelemesinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.