Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile Süper Lig'in 19. haftasında İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Geçen hafta deplasmanda Karabükspor'a yenilen Galatasaray, bu hafta taraftarının önünde oynayacağı Akhisar maçı ile kendini affettirmek istiyor. Liderin beş puan gerisine düşen Galatasaray, Akhisar maçında süpriz bir sonuçla karşılaşmak istemiyor. Peki Galatasaray Akhisar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY AKHİSAR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Süper Lig'de şampiyonluğun adaylarından olan Galatasaray'ın bu hafta konuğu Akhisar.  Geçen hafta Karabükspor'a yenilerek beklenmedik şekilde üç puan kaybeden ve zirve ile 5 puan gerisine düşen Galatasaray, Akhisar maçından mutlak galibiyet hedefliyor. Güzel bir futbol ile maçı kazanarak kendini taraftarına affettirmek isteyen Galatasaray, Akhisar ile bu akşam Türk Telekom Arena'da karşılaşacak. Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı saat 19.00'da başlayacak ve hakem Ali Palabıyık yönetecek. Galatasaray Akhisar maçı yeni adıyla BeIN Sports 2'den canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'DA AKHİSAR MAÇINDA KİMLER YER ALMAYACAK?
Süper Lig 19. haftasında kendi sahasında taraftar desteğini arkasına alacak olan Galatasaray'da Akhisar maçında futbolcular galibiyet sözü verdiler. Bu akşam oynanacak maçta Galatasaray'dan kart cezalısı olan De Jong ve Ahmet Çalık ile sakatlıkları devam eden Koray ile Serdar Aziz yer alamayacak. Akhisar Belediyespor tarafında ise cezalı Custodio dışında eksik yok.

Galatasaray'da cezası nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında görev yapamayan Wesley Sneijder, Akhisar Belediyespor maçında yerini alabilecek.

Süper Lig'in 18 haftasında 36 puan toplayan Galatasaray 3. sırada yer alırken, 21 puanı olan Akhisar Belediyespor ise averajla 13. sırada bulunuyor.

TÜRK TELEKOM ARENA'DA 300. GOLÜ KİM ATACAK?
Galatasaray'ı 300. gol heyecanı sardı. 2011 yılında hizmete giren Türk Telekom Arena'da Galatasaray 2 gol bulması halinde 300. golü atmış olacak. Türk Telekom Arena'da Galatasaray adına ilk golü Servet Çetin atmıştı.

GALATASARAY İLE AKHİSAR BELEDİYESPOR 10. KEZ KARŞILAŞACAKLAR!
Galatasaray ile Akhisar Belediyespor bu akşam yapacakları maç ile Süper Lig'de 10. kez karşı karşıya gelecekler. Galatasaray, oynadıkları 9 maçın sekizini kazanmayı başardı. Akhisar'ın ise bir galibiyeti bulunuyor. Galatasaray, Akhisar ile kendi sahasında oynadığı 4 maçın hepsini kazandı. Akhisar'ın teknik direktörü Tolunay Kafkas ise Galatasaray'a karşı yönettiği takımlar ile beş maçtan sadece birini kazanabildi.

Galatasaray, Akhisar maçı öncesinde evinde oynadığı 3 maçı kazandı. Akhisar ile son dört maçında bir galibiyet alırken sadece bir gol atabildi. Geçen sezon Süper Lig'de oynanan ilk maçta 1-1 berabere biterken ikinci yarıda oynanan maçta Galatasaray, Akhisar'ı deplasmanda 2-1 yendi.

GALATASARAY - AKHİSAR BELEDİYESPOR MUHTEMEL İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, Selçuk, Josue, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski

Akhisar Belediyespor: Fatih, Ömer, Caner, Samardzic, Lopes, Özer, Adu, Sissoko, Olcan, Onur, Vaz Te