PFDK tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle Galatasaray Kasımpaşa karşısına taraftarsız çıkıyor. Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta başlayacak sorusu maçı takip edecek taraftalarca merak ediliyor. Galatasaray, 257 gün sonra taraftarından uzak kalacak. Süper Kupa maçında yaşananlar nedeniyle Galatasaray ligin ilk haftasındaki Karabük karşılaşmasını seyircisiz oynamıştı. Kasımpaşa taraftarı ise stada alınacak. TT Arena’daki maçı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Geçen hafta oynanan Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray Kasımpaşa maçı saat 19:00’da başlayacak Galatasaray – Kasımpaşa maçı canlı olarak BeinSports1'den yayınlanacak ve internet üzerinden Digiturk Play'den izlenebilecek. Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayarak ücretli üyelik işlemlerini tamamlayabilir ve maçı saatinde canlı olarak izleyebilirsiniz.

GALATASARAY KASIMPAŞA CANLI İZLE

ÇALHANOĞLU PARÇALIYI GİYEBİLİR!

Galatasaray, yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, FIFA'dan aldığı 4 aylık men cezası nedeniyle Bayer Leverkusen'de forma giyemeyen Hakan Çalhanoğlu'na yöneldi. Başkan Dursun Özbek, yıldız ismi kiralamak hedefiyle ünlü menajer Ahmet Bulut'a yetki verdi. 2019 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Hakan için Alman kulübüyle temasların başladığı öğrenildi. Yakın geçmişte de Galatasaray yönetimi, Hakan Çalhanoğlu ile görüşmüş ve milli futbolcu bunu doğrularken “Eğer Türkiye'de oynarsam sadece G.Saray'da forma giyerim” diyerek Galatasaray'a açık kapı bırakmıştı. Gurbetçi yıldızı, Chelsea başta olmak üzere Avrupa'nın devleri istiyordu. Ancak aldığı ceza sonrası kulüplerin Hakan'a olan ilgisi kesilirken, yönetim bunu koz olarak kullanmak istiyor.