Süper Toto Süper Lig ilk hafta maçlarında yıllar sonra ilk defa en üst lige çıkan Göztepe Fenerbahçe'yi konuk edecek. İzmir ekibinin ilk maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar için detaylar haberimizde. Seyircisiz oynanacak olan Göztepe Fenerbahçe maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak merak ediliyor. 14 yıl aradan sonra Süper Lig'e galibiyetle başlamak isteyen sarıkırmızılıların rakibi 4. yıldızı takmak isteyen Kanarya olacak. İşte Göztepe Fenerbahçe maçını canlı izleme yolları...

GÖZTEPE FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu başladı. İlk maçlarına çıkacak olan Fenerbahçe ve Göztepe galibiyet peşinde. Göztepe Fenerbahçe maçı saat 21.45'te başlayacak.  Antalya'da geçen sezon Eskişehirspor ile oynanan 1'inci Lig play o+ff finalinde yaşanan saha olayları yüzünden 2 maç ceza alan İzmir ekibi, ilk sınavına, taraftar desteğinden yoksun çıkacak. Göztepe Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Aşağıda verdiğimiz linkten maçı canlı izleyebilirsiniz. Fakat üyelik ve ücret gerektirebilir.

56. GÖZTEPE FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI

Göztepe ile Fenerbahçe, yarın Bornova Stadı'nda tarihlerindeki 55'inci randevuya çıkacak. İki takım ilk kez 1959 yılında, bugünkü ismi Süper Lig olan Türkiye 1'inci Ligi'nde karşı karşıya gelirken, geride kalan 54 müsabakada Fenerbahçe 24, Göztepe 9 galibiyet elde etti, 24 maçta taraflar eşitliği bozamadı. Göztepe, bu karşılaşmalarda 40 gol attı, kalesinde

GÖZTEPE FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE!

87 gol gördü. İki takımın ilk randevusu 0-0 sona erdi, 2012-13'te kupada oynanan son müsabakayı Fenerbahçe 4-0 kazandı.

Göztepe, Fenerbahçe'ye karşı son zaferini 1999-2000 sezonunda elde etti. Sarı kırmızılılar rakibini İstanbul'da Remzi Acet, Bülent Üçüncü ve Burak Atasoy'un golleriyle 3-2 yenerken, Fenerbahçe'nın 2 golü de Moldovan'dan geldi. Göztepe, İzmir'deki son galibiyetini ise 1981-82'de 2-1'lik skorla aldı. O tarihten sonra İzmir'de oynanan 3 karşılaşmanın 2'si berabere bitti, 1'ini Fenerbahçe 5-0 kazandı. En farklı galibiyeti ise 1974-1975 sezonunda Fenerbahçe, rakibini İstanbul'da 7-1 yenip aldı.

FENERBAHÇE TESADÜFÜ

Adını 14 yıl sonra Süper Lig'e yazdıran Göztepe, Fenerbahçe ile veda ettiği devler arenasına yine bir Fenerbahçe maçıyla dönüş yapacak. 2002-03'te Süper Lig'den düşen sarı kırmızılı ekip, o sezonun 34'üncü ve son haftasında sarı lacivertli ekiple Alsancak Stadı'nda karşı karşıya gelirken zorlu doksan dakika 1-1 sona erdi. Fenerbahçe'nin 16'ncı dakikada Rebrov'un attığı golle 1-0 öne geçtiği müsabakada İzmir ekibi 54. dakikada Cem Baki ile beraberliği yakalamıştı.