Devler Ligi'ne doğrudan giden Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ı ilglndiren Kura çekimi ne zaman? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kim?

Celtic, Leverpool, Napoli, Ajax, Dİnamo Kiev, Olympiakos takımlarından iki tanesinin elenmesi durumunda ise Beşiktaş kuraya 3. torbadan katılacak. Kura çekimi ise 24 Ağustos'ta yapılacak.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

1. Torba

- Real Madrid
- Bayern Münih
- Juventus
- Benfica
- Chelsea
- Shaktar Donetsk
- Monaco
- Spartak Moskova


2. Torba

- Barcelona
- Atletico Madrid
- Paris Saint Germen
- Borussia Dortmund
- Manchester City
- Porto
- Manchester United
- Sevilla
-
3. Torba

- Tottenham Hotspur
- Basel
- Andelecht

Napoli ve Liverpool öneleme playoff turunu Dinamo Kiev, Ajax ve Olypiakos 3. öneleme turunu geçerlerse gruplara kalacaklar.

[old_news_related_template title="Geçen senenin finalinde bunlar olmuştu..." desc="Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam final heyecanı yaşandı. Galler'de oynanan final karşılaşmasında gülen taraf İspanyol ekibi Real Madrid oldu. Real Madrid Juventus Şampiyonlar Ligi final maçında tam 5 gol vardı. Maçı kaçıran ya da gollerini ve önemli anlarını tekrar izlemek isteyenler Real Madrid Juventus maç özetini haberimizde bulabilecekler. İşte 5 gollü süper finalin özeti, golleri ve ayrıntıları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/juventus-real-madrid-canli-izle.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sampiyonlar-ligi-final-ozeti-izle-real-madrid-juventus-mac-ozeti-final-1880518/"]