Binlerce öğrencinin büyük bir çalışma sonrası ünviersiteye girmek için ter döktüğü LYS sınavları, bugün yapılan 5. oturum olan Edebiyat Coğrafya sınavı ile sona erdi. LYS 3 sınavı sonrası ise gözler LYS soru ve cevaplarına çevrildi. Peki LYS 3 soru ve cevapları yayınlandı mı? LYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

LYS SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

2017 LYS sınavının son oturumu Edebiyat Coğrafya testi ile sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen LYS 4 ve LYS 1 sınavının ardından bu hafta sonu LYS 5 ve LYS 2 oturumları dün gerçekleştirildi. Yüz Binlerce aday Üniversite hayalllerine kavuşabilmek istediği üniversite ve bölümü kazanabilmek için sınavlarda ter döktü. LYS sınavlarının sona ermesi ile birlikte adaylar gözlerini ÖSYM'den yapılacak olan açıklamaya çevirmişti. Az önce ÖSYM kendi resmi sitesi üzerinden sınav soru ve cevaplarını erişime açtı.

LYS SORU VE CEVAPLARI

LYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖYSM’nin resmi internet sitesinde yer alan sınav takvimine göre; 2017 LYS sonuçları 11 Temmuz 2017’de resmen açıklanacak. Sınava giren binlerce öğrenci LYS sonuçlarını ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’nden öğrenebilecek.