Spor Toto Süper Lig başlıyor. İlk maç olan Medipol Başakşehir Bursaspor maçı bu gece oynanacak. Futbolseverlerin uzun bir zaman beklediği futbol heyecanı Başakşehir Bursaspor maçı ile başlarken mücadeleyi nereden canlı izleyebileceklerini merak ediyorlar. Haberimizden maçın canlı izleme yollarını öğrenebilirsiniz. İşte Medipol  Başakşehir Bursaspor maçı hakkında detaylar...

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun açılış maçında karşılaşacak olan Medipol Başakşehir Bursaspor maçı 11 Ağustos gecesi saat 21.45'te başlayacak. Geçen yıl adından sözettiren turunculacivertliler evinde galip gelmek istiyor. Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Başakşehir Bursaspor maçı beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Aşağıda verdiğimiz linkten maçı canlı izleyebilirisiniz. Fakat üyelik ve ücret gerektirebilir.

BAŞAKŞEHİR BURSASPOR MAÇI CANLI İZLE!

Fatih Terim Stadı´nda saat 21.45´de başlayacak olan yeni sezonun açılış maçında, Bursaspor, yenilenen kadrosu ve yeni Fransız Teknik Direktörü Paul Le Guen ile birlikte ilk sınavını verecek.

Şampiyon Ligi eleme turunda Club Brugge ile deplasmanda 3-3 berabere kalan ve İstanbul´da rakibini 2-0 yenerek play off turuna yükselerek Sevilla ile eşleşen forma bir rakip karşısında Bursaspor´un nasıl bir mücadele ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR´DA

Bursaspor ile Medipol Başakşehir, lig tarihinde bugüne kadar 27 kez karşı karşıya geldiler.

Bu karşılaşmalarda Bursaspor 10 galibiyet, 8 beraberlik, 9 yenilgi aldı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan iki karşılaşmayı Medipol Başakşehir deplasmanda 2-0, sahasında ise 1-0 kazanmıştı.

BURSASPOR´DA EKSİK ÇOK

Yeni sezon öncesinde Bursaspor´da geçtiğimiz sezondan sakatlıkları süren ve ameliyat olan futbolcular, yeni sezon da sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Bu isimler Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş ve Emre Taşdemir. Sezon başı çalışmalarında sakatlanan Bilal Kısa ise Onur Atasaray sezonun ilk delasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.

MAHMUT TEKDEMİR'İN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Medipol Başakşehir, kulübün kaptanlarından olan orta saha oyuncusu Mahmut Tekdemir ile sözleşme yeniledi. İstanbul ekibi, milli oyuncunun sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Altyapımızdan yetişip 2006 yılında profesyonel olan ve 11 yıldır başarıyla formamızı giyen kaptanlarımızdan Mahmut Tekdemir, sözleşmesini uzattı. Kulübümüzle 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Mahmut Tekdemir, Başkanımız Göksel Gümüşdağ ile birlikte kendisini 2021'e kadar kulübümüze bağlayan imzayı attı."

SAKAT VE CEZALILAR

BURSASPOR

SAKAT: Serdar Kurtuluş, Bilal Kısa, Emre Taşdemir, Furkan Özçal, Onur Atasayar

CEZALI: Yok

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

SAKAT: Egemen, Batdal ve Chedjou

CEZALI: Yok