Porto Beşiktaş maç özeti ve golleri izlemek isteyenler doğru adreste. Cenk Tosun'un attığı muhteşem gol ve Harry Kane'in golü geceye damga vurdu. Beşiktaş Porto karşısında galip gelerek gruptan çıkma şansını arttırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi'de gecenin maçlarının özetleri merak ediliyor. İşte Porto Beşiktaş maç özeti ve golleri izleme linki ve Şampiyonlar Ligi'deki tüm maçların özet görüntüleri...

Aşağıda verdiğimiz linkten Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçların özetlerini ve gollerini, ayrıca Porto Beşiktaş maçı özeti ve gollerinin yayınlandığı anda izleyebilirsiniz. Nefes kesen mücadelelerde gol yağmuru vardı. İşte maç özetleri...

porto-besiktas-maci

86′ Temsilcimiz fişi çekiyor ve Ryan Babel ile durumu 3-1’e getiriyor!!! Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Ryan Babel pasını sağ kanattaki arkadaşı Alvaro Negredo’a veriyor. Negredo tekrar Babel’i görüyor. Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Ryan Babel vuruşunu yapıyor ve Iker Casillas’in müdahalesine rağmen top sol köşeden filelerle buluşuyor.

28′  Temsilcimiz Cenk Tosun’un muhteşem golü ile tekrar öne geçiyor! Ryan Babel’in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun çok uzak mesafeden harika vuruyor ve kaleci Iker Casillas’ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak sol köşeden filelerle buluşuyor: 1-2.

PORTO BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLE!

21′ Maalesef Porto, Dusko Tosic’in kendi kalesine attığı gol ile beraberliği yakalıyor. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alex Telles ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Moussa Marega kafa vuruşunu yapıyor ancak top Dusko Tosic’e çarparak yön değiştiriyor ve sol köşeden filelerle buluşuyor: 1-1.

13′  Temsilcimiz Anderson Talisca ile öne geçiyor! Anderson Talisca’nın ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor. Kaleci Iker Casillas’dan seken top sağ kanatta Ricardo Quaresma’nın önünde kalıyor. Ricardo Quaresma ortasını ön direğe doğru gönderiyor ve bu noktaya hareketlenen Anderson Talisca kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı kalenin sağ üst köşesinden filelerle buluşturuyor: 0-1.

13 EYLÜL ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Porto’ya konuk olduğu maçta Cenk Tosun’un Porto ağlarına gönderdiği füze tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdığı gibi sosyal medyayı da salladı. Sosyal medyada Cenk’in golüne övgüler yağdırılırken muhteşem gol Twitter’da da gündemi oluşturdu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ ÖZETLERİ İZLE!


E GRUBU

Liverpool 2 - 2 Sevilla

Maribor 1 - 1 Spartak Moscow

F GRUBU

Feyenoord 0 - 4 Manchester City

Shakhtar Donetsk 2 - 1 SSC Napoli

G GRUBU

FC Porto 1 - 3 Beşiktaş

RasenBallsport Leipzig 1 - 1 Monaco

H GRUBU

Real Madrid 3 - 0 APOEL Nicosia

Tottenham Hotspur 3 - 1 Borussia Dortmund

12 EYLÜL ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI

A GRUBU

Benfica 1-2 CSKA Moskova

50′ Seferovic / 63′ Vitinho (P), 71′ Zhamaletdinov

Manchester United 3-0 Basel

35′ Fellaini, 53′ Lukaku, 84′ Rashford

B GRUBU

Bayern Münih 3-0 Anderlecht

12′ Lewandowski (P), 65′ Thiago, 90′ Kimmich

Celtic 0-5 PSG

19′ Neymar, 34′ Mbappe, 41′ ve 85′ Cavani (P), 83′ Lustig (k.k.)

C GRUBU

Chelsea 6-0 Karabağ

6′ Pedro, 30′ Zappacosta, 55′ Azpilicueta, 71′ Bakayoko, 76′ ve 82′ Batshuayi

Roma 0-0 Atletico Madrid

besiktas-porto-maci-sampiyonlar-ligi-özet-golleri

D GRUBU

Barcelona 3-0 Juventus

45′ ve 69′ Messi, 56′ Rakitic

Olympiakos 2-3 Sporting

89′ ve 90+3′ Pardo, /2′ Doumbia, 13′ Martins, 43′ Bruno Fernandes