Regaib Kandili, bu gece idrak edilecek. Regaib Kandili'nde geceyi değerlendirmek isteyenler televizyonlarda yayınlanacak Regaib Kandili programlarını merak edip araştırıyor. Regaib Kandili için hazırlanmış programların hangi kanalda saat kaçta olacağı bilgisini haberimizde topladık. Regaib Kandili programları için kanallar hangi mekanları seçti, programda kimler yer alacak? İşte detaylar...

REGAİB KANDİLİ PROGRAMLARI
Regaib Kandili'ne özel programlar hazırlayan kanallar, ayrı mekanlarda yayınlar yapacaklar.

1. Regaip Kandili Özel programı Beştepe Millet Camiinden canlı yayınla TRT1'de ekrana geliyor. Bu yayın aynı zamanda TRT Avaz ile TRT Diyanet kanallarından da yayınlanacak. TRT 1 canlı yayını ile Regaib Kandili programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

TRT 1 Regaib Kandili Özel Programı İzle (21.00)

2. Regaib Kandili bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği özel bir organizasyonla Edirne Selimiye Camii’nden ihya edilecek. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in açılış duasını yapacağı gece, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ilahiler ve Necmettin Nursaçan’ın dualarıyla devam edecek.

Kanal 7 Regaib Kandili Özel Programı İzle (20.10)

3. Show TV'de Regaib Kandili Özel Programı 22.15'de başlıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sunumu ile stüdyoda konukları ile yapılacak programda Regaib Kandili hakkında merak edilenlere cevap verilecek. Show TV'deki Regaib Kandili programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Show TV Regaib Kandili Özel Programı İzle (22.15)

4. ATV kanalı Regaib Kandili özel programını Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunumu ile 20.00'da ekrana getirecek. Nihat Hatipoğlu, Regaib Kandili Özel Programı'nda geceye özel bilgiler verecek, geceyi nasıl değerlendirmek gerektiğine dair bilgiler anlatacak ve Regaib Kandili duası ile tamamlayacak. ATV'deki Regaib Kandili programını izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

ATV Berat Regaib Özel Programı İzle (20.00)

[old_news_related_template title="Regaip Kandili Mesajları 2017: İşte en güzel resimli kandil mesajları, duaları ve sözleri" desc="Regaip Kandili hayırlara vesile olsun. Üç Ayların ilk mübarek gecesi Regaip Kandili 30 Mart perşembeyi cumaya bağlayan gece idrak edilecek. Haberimizde sizler için hazırladığımız mübarek Regaip Kandili mesajları ile sevdiklerinize, özellikle görüşemediklerinize SMS yoluyla veya WhatsApp üzerinden en güzel dileklerinizi, hayırlı dualarınızı iletebilirsiniz. Aynı zamanda haberimizdeki resimli Regaip Kandili mesajlarını sosyal medyadan paylaşabilirsiniz. İşte en güzel, en özel Regaip Kandili mesajları, duaları ve sözleri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/regaib-kandili-mesajlari-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/regaib-kandili-mesajlari-2017-iste-en-guzel-kandil-mesajlari-dualari-ve-sozleri-1763585/"]