Irmak Ünal ile Emre Karabacak, Eylül 2010'da nikah masasına oturmuştu. Kayla ve Vadi adlı 2 çocuğu olan çiftin evliliği 1 yıldır kötü gidiyordu. Evlerini ayıran Irmak Ünal ile Emre Karabacak anlaşmalı boşanmaya karar verdi. Kızını ve oğlunu alıp Bodrum'a giden Irmak Ünal yakınlarına ''Kurtarmak için uğraştık, ama yapamadık'' dedi. Cihan Ünal'ın ilk eşi Sabiha Tarhan'dan olan Irmak Ünal'a kardeşi Yağmur Ünal destek oluyor.

IRMAK ÜNAL KİMDİR?

15 Şubat 1977 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi manken Sabiha Tarhan'dır. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu. Üniversitede okuduğu yıllarda radyoculuğa merak sararak Radyo Bilkent'in kuruluşunda katkısı oldu. Daha sonra Radyo Mydonese'da kendi yapımcılığını üstlendiği programları sundu.

1998 yılında San Francisco'da Academy Of Art Üniversitesi'nde Sinema Televizyon Bölümü'ne başladı. 2002 yılında diplomasını aldı. 2000 yılında San Francisco'da Bela Union Theatre ile beraber, bir sezon boyunca Demon Industry isimli oyunla tiyatro sahnesinde boy gösterdi.

Yapımcısı Abdullah Oğuz ve Mahinur Ergun'un eserinden 2002 yılında çekilen"Kampüsistan" adlı dizide (Zeynep) karakterini canlandırarak tanındı. Dizide Kaan Urgancıoğlu, Göksun Çam, Tuğçe Kazaz, Engin Hepileri, Mete Horozoğlu, Engin Altan Düzyatan, İpek Değer, Kenan Bal, Alp Kırşan, Volga Sorgu gibi isimler rol aldı. Birçok projede yer alan güzel oyuncu ardından sırasıyla "Nehir" ve "Ahh İstanbul" dizilerinde rol aldı. 2007 yılında Mehmet Ali Erbil ile birlikte "Eyvah Çocuklar" adlı çocuk programını sundu. Irmak Ünal, Ağustos 2010 yılında Emre Karabacak ile evlendi. Kayla (d.2011) adında kızı ve Vadi (d.2014) adında oğlu olmak üzere iki çocuğu vardır.