Milyonlarca 8. sınıf öğrencisinin büyük bir merakla beklediği TEOG sonuçları geldi çattı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacağı tarih dün Twitter'dan resmen açıklanan TEOG sınav sonuçları, saat 10.00'da resmen açıklandı.

TEOG sonuçları için geri sayım başladı. Milyonlarca öğrenci ve veli tarafından heyecanla beklenen TEOG sınav sonuçları için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan müjde geldi. MEB'in bugün saat 10.00'da açıklanacağını duyurduğu TEOG sınav sonuçları resmen açıklandı. TEOG sınav sonuçlarınızı öğrenmek için haberimizi okuyabilirsiniz.



TEOG sınav sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayarak sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.

TEOG SONUÇLARI

E-OKUL VBS GİRİŞ

TEOG SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

TEOG sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ”Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş” yapmaları gerekmektedir. Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece TEOG sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son notları ve en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

TEOG PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

MEB’in kullanıma sunduğu TEOG Puan Hesaplama sistemi sayesinde öğrenciler, puanlarını tahmini olarak hesaplayabilirler. Bunun için aşağıdaki linkten TEOG PUAN HESAPLAMA ekranına giriş yapılması gerekiyor.