TEOG ikinci dönem sınavı 26-27 Nisan tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşti. İkinci oturumun ardından sınav soru ve cevapları yayımlandı. Aradan yaklaşık bir ay geçmesine karşın TEOG sonuçları açıklanmadı. Öğrencilerin merak ettiği "TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna ise net bir tarih verilmedi.

TEOG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İyi bir lise hayali ile yanıp tutuşan öğrenciler büyük bir sabırsızlıkla TEOG 2. dönem sınav sonuçlarını bekliyorlar. Sınav sonuçlarının ise edinilen bilgiye göre haziran ayında açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklanıyız.

TEOG SINAV SONUÇLARI

TEOG SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TEOG yazılı sınav sonuçları e-okul.meb.gov.tr sitesinden açıklanacak. Sonuçlar açıklandığı anda veliler ve öğrenciler siteye girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş" yapmaları gerekmektedir.

Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son devamsızlık ve not bilgisine de ulaşılabiliyor.