Türkiye bu gece Dünya Kupası Elemeleri son grup maçında Finlandiya ile mücadele edecek. Milli maç TV8 kanalından canlı izlenbilecek. İnternet üzerindne TV8 nasıl canlı izlenir sorusu google üzerinde en çok araştırılan konular arasına girdi. Tüm ülkenin heyecan içinde beklediği milli maç saat 21.45'te başlayacak. Haberimizde bulunan linkten TV8 kanalını canlı izleyebilirsiniz. Finlandiya Türkiye maçı hakkında tüm detaylar ve ilk 11'ler...

TV8 CANLI İZLE!

Türkiye tarihi maç için geri sayıma başladı. 2018 Dünya Kupası'na katılmak isteyen Milli Takımımız, I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de grup ikincisi İzlanda'yı konuk etti.  Zorlu maç öncesi 14 puanda olan Millilerimiz, rakibine yenilerek Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetti.

TV8

İŞTE İLK 11’İMİZ;

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Ozan, Ömer, Çağlar, İsmail, Okay, Selçuk (K), Yusuf, Oğuzhan Hakan, Cenk.

FİNLANDİYA TÜRKİYE MAÇININ ÖNEMİ BÜYÜK

Mircea Lucescu dün yapılan basın toplantısında Finlandiya maçının önemine vurgu yapmıştı. Bu vurgunun sebebi UEFA Milli takımlar sıralaması. Türkiye'nin hem yeni başlayacak "uluslar ligi"nde hangi kategoride yer alacağı ve hangi torbadan kura çekimine katılacağını belirleyecek maç Finlandiya maçı olacak.

A milli takım şu an 25. sırada yer alıyor. Milliler, Finlandiya maçını kaybetse de, grup karşılaşmalarını tamamlayan Romanya'yı geçerek 24. sıraya çıkacak. Ancak son maçını yarın oynayacak Macaristan'ın Türkiye'yi geçme şansı bulunuyor. Milliler eğer Finlandiya'dan puan alamaz, Macaristan da yarın oynayacağı maçta Faroe Adaları'nı yenerse a milli takımımızı sıralamada geçecek. Bu durumda Türkiye 25. sırada kalacak. UEFA milli takımlar sıralamasında 13 ile 24'üncü sıra arasındaki ülkeler, B ligi'ne girecek. Bu takımlar avrupa şampiyonası elemeleri kurasında ikinci torbada yer alacak. Milliler 25. sıraya düşerse şampiyona kuralarında 3'üncü torbaya düşecek.



Tarihi milli maça kısa bir zaman kaldı ve tüm yurtta heyecan dorukta. Saat 21:45'te başlayacak Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 10. maçı olan Finlandiya Türkiye maçı oynanacak. Kritik mücadele Tv 8 kanalından canlı yayınlanacak. Yukarıda bulunan linklten maçı yayınlayan TV8 kanalını canlı izleyebilirsiniz.

TÜRKİYE 5, FİNLANDİYA 6 KEZ KAZANDI

Milli Takımımız Finlandiya ile ilki 1924 sonuncusu da 2017 yılında olmak üzere 14 maça çıktı.

Bu maçların beşini millilerimiz, altısını Finlandiya kazanırken, üç maç da beraberlikle sonuçlandı. Milli Takımımızın attığı 22 gole, Finlandiya 20 golle karşılık verdi. 14 maçın beşi resmi nitelikteydi.

Finlandiya bu maçların üçünü kazanırken millîlerimiz iki galibiyet aldı.

canli-mac-izle-tv-8-milli

TV8 YAYIN AKIŞI

06:30
Çok Güzel Hareketler Bunlar

06:30
Günaydın Doktor / Yeni Bölüm

08:15
Maşa ile Koca Ayı

09:15
Çok Güzel Hareketler Bunlar

10:45
Emlak Avcıları / Yeni

13:00
Yemekteyiz / Yeni Bölüm

15:15
Gerçeğin Peşinde / Canlı

19:15
Güldür Güldür

21:45
Finlandiya - Türkiye / Canlı