Beyaz TV ekranlarının fenomen programı Yalçın Abi'de, yıllar önce yayınlanan bir bölümünde meydana gelen "Tülay geri dön" vakası, yıllar sonra ikinci kez yaşandı.

Edinilen bilgiye göre 17 yıllık eşi tarafından terk edilen Kenan Kızıltaş isimli bir kişi, eşinin kaybolduğunu öne sürerek önce polise, ardından da Yalçın Çakır'a başvurdu ve canlı yayına çıktı.

"KENDİMİ ÖLDÜRÜRÜM"

Yalçın Abi'de canlı yayına çıkan Kazım Kızıltaş, programa bağlanan eşiyle konuşmaya başladı. Canlı yayında 17 yıllık eşi tarafından terk edildiğini öğrenen acılı adam, sinir krizi geçirdi ve gözyaşları içinde "Ben sen olmazsan yaşayamam bitanem. Türkiye'nin önünde söz veriyorum, seni seviyorum. Kendimi öldürürüm. Senin istediğin gibi olacağım. Zincire bağlasınlar beni, seviyorum abi" diye bağırarak eşine seslendi. Eşi ise, Kızıltaş'ın tüm sözlerine sadece "Boşanmak istiyorum" cevabını verdi.

YILLAR ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Kızıltaş'ın yaşadığı durum, yıllar önce de yine Yalçın Abi programında yaşanmış ve eşine "Tülay nolur geri dön" diye çağrıda bulunan adam sosyal medyada fenomen haline gelmişti.

"TÜLAY GERİ DÖN"

Daha önce de canlı yayında çıkıp eşinin dönmesini isteyen adam karısına 'Tülay geri dön, ben sensiz yaşayamam' diye böyle yalvarmıştı.