Kanal D'de ekranlara gelecek Fatih Dizisi'nin ilk afişi yayınlandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun Osmanlı tuğralı yüzüğüyle yer aldığı afiş hayranlarının büyük ilgisini çekti. Afiş sosyal medyada da sık sık paylaşılarak gündemde kalmayı başardı.

Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz günlerde, Fatih dizisi için: “Malum sefere çıkacağız, sağlam olmak lazım” demişti Çetin Tekindor (Çandarlı), Metin Akpınar (Akşemseddin), Altan Erkekli ve Gürkan Uygun gibi önemli isimleri de kadrosuna katan dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstlenecek.

İŞTE O AFİŞ

fatih-buyuk-ic

[old_news_related_template title="'Fatih' Dizisi'nin oyuncu kadrosuna 3 usta isim daha dahil oldu!" desc="Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer alacağı Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Fatih'in kadrosuna üç usta isim daha dahil oldu. Fatih Dizisi'ne yeni eklenen usta oyuncular kim? " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/fatih-dizi-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/fatih-dizisinin-oyuncu-kadrosuna-3-usta-isim-daha-dahil-oldu/"]