Yeni sezona iddialı giriş yapan Tutsak dizisi bu akşam 9. bölümü ile final yapıyor. Sevilen dizi Tutsak neden bitiyor izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yapımcı şirket bu konuda açıklamada bulundu. Final bölümünde neler olacak ve neden bitiyor sorularının yanıtı haberimizde. İşte Tutsak hakkında tüm merak edilenler...

TUTSAK FİNALDE NELER OLACAK?

Tutsak 14 Kasım salı yayınlanacak olan final bölümünde Kenan'ın şartını kabul eden Elif, onunla evleniyor, Bahadır ise tutsak bir hayatın içinde kalıyor!

TUTSAK FİNAL İZLE!

Elif, Kenan’ı hastaneden çıkarır. Elif’in verdiği cevap hayatlarında yeni bir sayfa için başlangıç olur. Elif yükün altında ezilir. Bennu, katilin Okan olduğu bilgisini ele geçirince, oynadığı oyunla amacına ulaşabilecek mi?

Bahadır, Elif’le Kenan’ın evliliğine müsamaha göstermez. Elif’i alıp gidecektir, Elif’in vereceği tepki ne olacaktır?

tutsak-4-ic-2

Şeref’i konuşturan Nazlı katilin peşindedir! Okan belgelerin kimde olduğunu çözmeye çalışırken başına ne gelecetir?

Tutsak son bölümde, Bahadır'ın özgürlüğüne kavuşması Elif'in kararına bağlıydı. Kenan'la öldüresiye kavga eden Bahadır, gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Kenan ise hastanede yaşam mücadelesi veriyordu. Tüm bu olayların tam ortasında kalan Elif ise çaresizce hem Kenan'ın hayata dönmesini hem de Bahadır'ın hapisten çıkmasını istiyordu. Kenan, hastenede kendine gelir gelmez Elif ile konuşmak istemişti. Kenan'ın yanına giden Elif, ondan şikayetini geri çekmesini ve Bahadır'ı kurtarmasını istemişti ancak bu o kadar kolay olmayacaktı.

TUTSAK DİZİSİ NEDEN BİTİYOR?

Yapım şirketinden yapılan açıklamada: Yapımcılığını yapmış olduğumuz ‘Tutsak’ isimli dizimiz 9’uncu bölüm itibariyle final yapacaktır. Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz anlayış ve emeğinizden dolayı teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere” ifadeleri kullanıldı.



16’INCI SIRAYA KADAR GERİLEDİ

‘Tutsak’ dizisi, Kanal D’de salı akşamları izleyicisiyle buluşuyordu. Karşısında ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, ‘Kadın’, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ gibi iddialı yapımlar bulunan dizinin 19 Eylül’de yayınlanan ilk bölümü Total’de 3.27 reytingle 5’inci, AB’de 4.07 reytingle 4’üncü olmuştu. ‘Tutsak’ın 26 Eylül’de yayınlanan 2’nci bölümü ise Total’de 3.4 reytingle 9’uncu, AB’de 3.6 reytingle 8’inci, önceki akşam yayınlanan bölümü de Total’de 3.2 reytingle 16’ıncı, AB’de 2.9 reytingle yine 16’ıncı olabilmişti.