Nonstop Knight oyununun geliştiricisi flaregames, benzer türdeki yeni oyununda başrole Chuck Norris’i koyuyor. Nonstop Chuck Norris oyununda, aksiyon yıldızını ekrandaki tuşlara basarak, yeteneklerini aktif ederek ve puanları toplayarak yönetiyor, döve döve ortalıkta resmen adam bırakmıyorsunuz.

GTA: San Andres ile nostalji rüzgarı!

Norris taş üstünde taş bırakmayacak


Yüzde 110 Chuck Norris onaylı olan oyunda Ayrıca Norris stili şakalar, imzası niteliğindeki hareketler ve çeşitli detaylar bulunuyor. Oyun böylece oldukça renkli hale getirilmiş.

Nisan ayı içerisinde hem Android hem de iOS platformlarında sunulacak olan Nonstop Chuck Norris ücretsiz olacak. Öte yandan artık alışkanlık hale geldiği üzere, uygulama içi satın almalar bu mobil oyun içinde geçerli.

[old_news_related_template title="1942 oyunu mobil platform için çıktı!" desc="Capcom firması zamanında atari salonlarına hakim olan klasik oyunlarını mobil platform için piyasaya sunmaya devam ediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/1942-oyunu.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/1942-oyunu-mobil-platform-icin-cikti-1726086/"]