30 Mayıs'ta tanıtılan Essential Phone, kullanıcılara verilen tarihe göre 29 Haziran'da piyasaya çıkacaktı. Fakat ortaya çıkan teknik sorunlardan ve bu konuda aceleci davranmayan yetkililer, telefonun kaç gün içerisinde satışa sunulacağını kamuoyuna duyurdu.

Google Haritalar için önemli özellik!

Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki 30 gün içerisinde dağıtılacağını duyuran yetkililer, bir daha böyle bir gecikmenin olmayacağını da dile getirdiler.
Qualcomm'un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alacak olan yeni telefon, ayrıca 4 GB belleği ile oldukça iyi bir performans sergileyecek.
Ekran-gövde oranıyla da bambaşka bir telefon olan Essential Phoneçerçevesiz ekranıyla da kullanıcılara yüzde 85'lik bir dokunmatik alan sunacak.
649 dolarlık fiyat etiketi ile sadece Amerika'da satışa çıkacak olan Essential Phone, henüz ülkemizde veya başka ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı hakkında bir fikir sahibi değiliz.

[old_news_related_template title="Telefonda hafıza nasıl artar? İşte telefonda depolama alanı artırma yöntemleri" desc="Akıllı telefonlarda birçok özellik ilerliyor, kaliteli fotoğraflar, kapsamlı uygulamalar telefonun hafızasında geniş yerler kaplıyor. Peki telefonda hafızayı artırmak için hangi işlemleri uygulamak gerekir? Akıllı telefonlarda hafıza nasıl boşaltılır?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/akilli-telefon-guvenlik.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/telefonda-hafiza-nasil-artar-iste-telefonda-depolama-alani-artirma-yontemleri-1916705/"]