Galaxy Note 8 hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bugün ortaya çıkan bir video ile birlikte Galaxy Note 8'in ön paneli sızdırıldı.

İşte Note 8 ile ilgili yeni bilgiler!

Samsung'un yeni amiral gemisi Note 8 ile birlikte büyük bir başarıya imza atması bekleniyor. Note 7 sonrasında yaşananları unutturacak bir cihaz ile karşımıza çıkacak olan Samsung bu konuda oldukça iddialı. Bugün YouTube'da yayınlanan bir videoda ortaya çıkan görüntülerin yeni Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia ediliyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftada yine sızdırma haberi ile gündem konusu olan Note 8 bildiğiniz üzere bir kaç ay içerisinde kullanıcıların huzurunda tanıtılacak.

BİM, PlayStation 4 Slim satacak!

Sızdırılan videoya bakacak olursak, yeni Note 8'de bizi 6.3 inçlik bir ekran karşılayacak. Ortaya çıkan son haberlere göre paralel olan bu ekran boyutu, ile karşı karşıya kalacağız gibi görünüyor. Galaxy Note 8 ile ortaya çıkan diğer bir iddia ise, yeni amiral gemisi çift kamera ile karşımıza çıkacak. Bunun ile beraber birçok yenilikle çıkacak olan Samsung, rakiplerine göz açtırmak istemiyor. Sızdırılan video hakkında henüz Samsung yetkilileri bu konu hakkında bir açıklamada bulunmadı. Fakat, ilerleyen günlerde daha net bilgilerin kullanıcılara paylaşılması bekleniyor. İddia edilen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz!