Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için yeni renk seçenekleri

Şu anda Samsung Galaxy S8 modelleri için Gece Siyahı, Orkide Grisi, Arktik Grisi, Altın Sarısı ve Mercan Mavisi olmak üzere beş renk seçeneği bulunuyor. Tabii ki bu seçeneklerden bazıları ülkemizde mevcut değil.

Nokia 3310 neydi? Ne oldu?

Sunulacak yeni renk seçenekleri olaraksa Buz Gölü Mavisi, Füme Mor Gri ve Bataklık Altın Sarısı renkleri Samsung’un websitesi üzerinden ortaya çıkmış durumda. Bu üç seçeneğin tamamı da Galaxy S8 için sunulacakken, Galaxy S8 Plus ise ek olarak sadece son iki renge sahip olacak. Bu renk seçeneklerinin sadece Tayvan’da mı yoksa küresel pazarda da mı satışa çıkacağı ise şu an için belirsiz.


Renk seçenekleri dışında Samsung’un Galaxy S8 halefi için de kolları sıvadığı ortaya çıktı. Project Star kod adıyla geliştirilen Galaxy S9, yine Sonsuz Ekran tasarımına sahip olacak. Öte yandan, Galaxy S8’in ise 2017 yılı sonuna kadar 60 milyon adet satması hedefleniyor.

Ayrıca Samsung, bu yaz Galaxy Note 8 modelini duyurmaya hazırlanıyor. Güçlü donanım ve S-Pen stylus desteğiyle gelecek ürün Galaxy Note 7’nin yokluğunda en çok merak edilen cihazlardan birisi.