NVIDIA tarafından piyasaya sürülmesi heyecanla beklenilen GeForce GTX 1080 Ti ekran kartının çıkış tarihi ve muhtemel özellikleri ile ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. Peki, NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti hakkında ne gibi beklentiler var.

200 bin dolarlık araca oyun yüklediler!

NVIDIA GEFORCE GTX 1080 TI İÇİN MART AYI İŞARET EDİLİYOR!


Tayvanlı ekran kartı üreticisi hakkında kaynaklardan alındığı belirtilen son iddialara göre, NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti ekran kartı 20-23 Mart tarihleri arasında piyasaya sunulacak. Bir diğer yandan üretici cephesinden ekran kartının teknik özellikleriyle ilgili bilgiler sunulmasa da beklentiler oldukça yüksek.

geforce-gtx-1080-03Üreticilerin ortak tasarımlarını değiştirmeye başladığı ve NVIDIA’nın GeForce GTX 1080 Ti lansmanını gerçekleştirmesinin ardından referans tasarımın yanı sıra, üçüncü parti soğutucu tasarımına sahip GTX 1080 Ti modellerinin de piyasada yer alacağı ifade ediliyor. GTX 1080 Ti için beklenen özellikler ile piyasadaki modelleri karşılaştıracak bir tablo da oluşturulmuş durumda.

[old_news_related_template title="Nvidia GeForce Now duyuruldu" desc="Nvidia GeForce Now, Nvidia'nın Windows ve Mac kullanıcıları için oluşturduğu bulut tabanlı bir oyun servisi. Bu servis üzerinden kullanıcılar, stream yöntemi ile diledikleri oyunları oynayabilecek. Bu sayede de elinizdeki bilgisayar donanımsal olarak yetersiz olsa bile istediğiniz ve GeForce Now servisinde yer alan tüm oyunları oynayabileceksiniz." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/basliksiz-1-45.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/nvidia-geforce-now-duyuruldu-1605440/"]