Adının iPhone 8 olacağı kesinleşmese de Apple'ın yeni çıkacak akıllı telefonun bazı özellikleri sızmaya başladı. Tasarımcı Benjamin Geskin ve akıllı telefon sızıntılarıyla tanınan bazı sitelerin sızdırdığı görtüntülere göre iPhone 8'in tasarımı tamamlanmak üzere.

ÇİZİMLER KABLOSUZ ŞARJA İŞARET EDİYOR

Benjamin Geskin ve KK Leaks, Twitter hesaplarında iPhone 8'in kablosuz şarj özelliği olacağına dair kendilerinden emin açıklamalar yapıyorlar. Cihazın iç kısmını tasvir eden daha önceki çizimlerde kablosuz şarj ile ilgili ipuçlarına rastlanmamıştı. Son görsel, cihazın arkasında dairesel bir alan içeriyor. Bu da kablosuz şarj özelliğine işaret ediyor.

uzun-menzil

UZAKTAN DA ŞARJ OLABİLİR

iPhone 8'e kablosuz şarj özelliğini ekleyeceği uzun süredir gündemde. Fakat Benjamin Geskin, önceden beri direttiği konulardan olan uzun menzilli şarj iddiasını tekrar gündeme getirdi. Geskin'in Foxconn'daki kaynağına dayandırdığı bilgiye göre, iPhone 8'de 5 metre kapsama alanına sahip uzaktan kablosuz şarj olacak.

[old_news_related_template title="iPhone'u şarj ederken kolyesi şarj aletine değince ölüyordu!" desc="iPhone'u şarj ederken az daha ölüyordu. iPhone'u şarjda bırakan genç, kolyesinin şarj aletine sıkıştığını fark etmedi ve hayatının en kötü olaylarından birini yaşadı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/iphone-sarj-patlama.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/iphoneu-sarj-ederken-kolyesi-sarj-aletine-degince-oluyordu-1771090/"]

[old_news_related_template title="Arkadaşlarınızla şarj paylaşabilmeniz mümkün olacak!" desc="Teknoloji devlerinden Sony'nin yeni Xperia modellerinde şarjı arkadaşlarınızla şarj payalaşabileceksiniz." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/10/xperia.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/arkadaslarinizla-sarj-paylasabilmeniz-mumkun-olacak-1742523/"]