İnternette güvenlik açıkları kişisel bilgileri tehdit ediyor. ShiftDelete'de yer alan habere göre hücresel servisteki güvenlik açıklarını değerlendiren çok zararlı bir site tespit edildi.

HER TÜRLÜ BİLGİYE ULAŞMA GARANTİSİ

Zkkc7e5rwvs4bpxm.onion adlı bu site, çeşitli fiyat tarifeleriyle hedeflenen telefon numarası hakkında her türlü bilgiye ulaşabilmenizi garanti ediyor. Dahası satın alınan tarife ölçütünde hedef cihaza yapabileceklerinizin de bir sınırı olmuyor. Sitenin bu zararları tespit edildiği an siteye erişim filitrelendi.

HER KESEYE UYGUN TARİFE OLUŞTURMUŞLAR

En yüksek 500 dolarlık tarifede ise müşteri her türlü özel içeriğe erişebilmekteyken, hackerlar diğer müşterileri kaçırmamak için 150 dolar, 250 dolar gibi farklı tarifeler de oluşturmuş. En düşük tarifeye hedef cihaz hakkındaki sadece görüşme, mesaj ve ağ trafiği kayıtlarını sunuyor.

[old_news_related_template title="Büyük hack skandalı! Emma Watson'ın özel fotoğrafları internette!" desc="Özel hayatın tümü artık internet ortamında dönüyor, hack olayları arttıkça birçok kişi mağdur oluyor. Bu sefer hackerların hedefinde Emma Watson, Amanda Seyfired, Kylie Jenner, Marisa Tomei gibi isimler var." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/05/emma-watson-reuters-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/buyuk-hack-skandali-emma-watsonin-ozel-fotograflari-internette-1738396/"]