Özellikle oyuncu kitlesi için sunduğu ekipmanlarıyla ünlü Razer, pazara girdiği zamandan bu yana büyük beğeni toplayan Blackwidow Chroma mekanik klavyesinin ikinci modelini duyurdu. Karşınızda Razer Blackwidow Choma V2.

HTC 10 Nougat güncellemesi Türkiye’de!


Razer Blackwidow Chroma V2 neler sunuyor


Razer, çok sayıda ödül kazanan ve mekanik tuşların kullandığı Blackwidow Chroma V2 ile yine oldukça iddialı. Razer, yeni mekanik klavyesinde yeşil, turuncu ve sarı mekanik tuş seçeneklerine yer veriyor. Yeşil tuş hassas ve gürültülü, turuncu anahtar hassas ve sessizken ilk kez sunulan sarı anahtar ise doğrusal ve sessiz olarak ifade ediliyor.

Razer Blackwidow Chroma V2 mekanik klavyenin yeşil anahtarlara sahip seçeneği yurtdışında yaklaşık 170 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Turuncu ve sarı anahtarlara sahip versiyonları ise 30 Ocak tarihinden itibaren, aynı fiyatla piyasada yerini alaca. Ürünün yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulacağını tahmin ediliyor.

[old_news_related_template title="Razer'ın projektör tasarımı oyun deneyimini kökten değiştirecek!" desc="Razer’ın konsept projektörü oyun görüntülerini tüm odaya yayarak oyunculara yeni bir oyun deneyimi sunuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/projectariana_game.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/razerin-projektor-tasarimi-oyun-deneyimini-kokten-degistirecek-1619961/"]