L.A. Noire ile ilgili yeniden ortaya çıkan haberler oyunun tutkunlarını heyecanlandırsa da önümüzdeki günlerde yeni bir L.A. Noire oyunu gözükmüyor. L.A. Noire, 14 Kasım 2017 tarihinde Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One, HTC Vive ve Nintendo Switch için yeniden piyasadaki yerini alacak.

GARFİKLER DE YENİLENİYOR

L.A. Noire, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One'da 1080p çözünürlükte yani Full HD olarak karşımıza çıkacak. Tüm bunların yanı sıra oyun, yeni nesil konsolların tümünde geliştirilmiş ışıklandırma ve su, bulutlar, yeni sinematik kamera açıları, 4K ile Full HD düzeyinde dokular ve videolardaki düzenlemeler gibi birçok yeniliklerle karşımızda olacak.

L.A. NORİE İÇİN VR SÜRPRİZİ

L.A. Noire, Nintendo Switch'te Joy-Con modu, jest tabanlı kontroller, HD rumble, omuz hizası kamera açısı ve dokunmatik ekran kontrolleri gibi özelliklere sahip olacak.

HTC Vive'da ise L.A. Noire: The VR Case Files olarak gelen yeni modda, sanal gerçeklik deneyimi için özel olarak yeniden kurulan orijinal oyundaki yedi dava bulunacak.

[old_news_related_template title="GTA Online resmen para basıyor!" desc="Yeni nesil konsollar ve PC için de yayınlanan GTA 5 , Rockstar Games'e tarihinde en çok para kazandıran oyun ünvanını kaptı. Bu rekor, firma değerini son derece katladı. Rockstar Games ve 2K Games'i bünyesinde barındıran Take-Two Interactive, 30 Haziran 2017'de sona eren ikinci çeyrek finansal raporlarını paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/gta-online-resmen-para-basiyor.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/gta-online-resmen-para-basiyor-1963682/"]

[old_news_related_template title="Rick and Morty GTA 5'e uyarlandı!" desc="Rick and Morty adlı sevilen yetişkin animasyonu hayranları tarafından GTA 5'e uyarlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/rick-and-morty-gta-5.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/rick-and-morty-gta-5e-uyarlandi-1843922/"]