Online oyunlar hayattaki aktif rolünü artırırken gelecek nesilleri oluşturacak aileler de yaratıyor. MOBA türünün en çok tercih edilen oyunlarının kuşkusuz şekilde başında gelen League of Legends geçtiğimiz günlerde yarışılan Türkiye Büyük Finali'nde bir evlilik teklifine sahne oldu.

dogan-league-of-legens

"DAHA İYİ OYNAMASI İÇİN İPUCU VERMİŞTİM"

Daha önce aktif olarak oynadığı oyunlarda Erandimmoonblade nickyle tanınan ve oyun arkadaşlarına hile kullanmaması konusunda tavsiyede bulunan Doğan Demir, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen League of Legends Türkiye Büyük Finali'nde kız arkadaşına evlenme teklifi etti. Bu teklifi diğerlerinden ayrı kılan noktayı ise şu şekilde açıkladı "Daha iyi oynaması için ipucu vermiştim ona aramızdaki ilk diyalog buydu. Ben o sırada maçın seyrinin değiştiğini düşünüyordum, meğersem hayatım değişiyormuş. Gerisi zamanın çabukluğu işte."

[old_news_related_template title="League of Legends Türkiye'de yerini sağlamlaştırıyor!" desc="RİOT Games, League of Legends Sunucusunu Türkiye’ye getirerek 10 milyon TL'lik yatırım yaptığını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/league-of-legends-turkiye-indir.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/league-of-legends-turkiyede-yerini-saglamlastiriyor-1909115/"]