Çevre birimleri üreten Logitech, Brio adlı yeni web kamerası modelini duyurdu. Yayıncılar için dikkat çeken özelliklere sahip olan web kamerası, sunduğu özelliklerle farklılıklar yaratıyor.

LG G6’dan muhteşem ekran gövde oranı!

LOGITECH BRIO WEB KAMERASININ ÖZELLİKLERİ


Logitech Brio web kamerası, alışılmış web kameralarından farklı olarak son derece yenilikçi özellikler sunuyor. Bunlardan ilki çözünürlük kısmında karşımıza çıkıyor. Logitech Brio, 4K çözünürlükte video kayıt yeteneğine sahip. 4K çözünürlükte 30 FPS hızında video kaydedebilen kamera, 1080p çözünürlükte ise 60 FPS ve 30 FPS video kaydı yapabiliyor.

4K noktasında dikkat çeken bir detay ise 4K videolar MJPEG formatında kayıt altına alınması. Logitech Brio web kamerasında yer alan RightLight Teknolojisi ise HDR algoritmasını kullanarak, kayıtların çok daha kaliteli yapılmasını sağlıyor.

Logitech Brio, görüntüleme alanı konusunda da oldukça başarılı. 90 derece görüş açısı desteği ile normal web kameralarına kıyasla daha geniş bir kadrajı kapsayan videolar çekilebilecek. Buna ek olarak 5x optik zum sırasında neredeyse kayıpsız bir yakınlaştırma yapılabiliyor.

[old_news_related_template title="1.5 milyon liralık fotoğraf makinesi" desc="Avusturalya'da gerçekleşen bir müzayede Nikon'un ilk fotoğraf makinelerinden biri rekor fiyata satıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/nikon-1948.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/1-5-milyon-liralik-fotograf-makinesi-1542021/"]