Samsung Galaxy Note8'in yeni bir sürümünü çok sınırlı sayıda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu sürüm çok sınırlı bir sayıda olması nedeniyle yalnızca birkaç hafta satışta olacak.Yaratıcı sanat markası 99AVANT ile birlikte tasarlanan cihaz yüksek sanatsal kalite standardına sahip olacak.Üretilen her bir sanat parçasının sekiz haneli bir AVA kodu var, bu sayede gerçek olup olmadığı anlaşılıyor. Satın alma verisi 99AVANT sisteminde bulunduğu için, satın alan kişi her zaman bu kodu kullanarak ellerindeki parçanın gerçek olup olmadığını kontrol edebilir.

Standart çalışmaları gibi, Galaxy Note8'in 99AVANT sürümü de sadece 99 ürüne sınırlı olacak. Cihazların ayrıca eşsiz bir AVA kodu ve sanatçı imzası bulunacak. Neyse ki sanat çalışması telefonun kendi üzerinde değil, kasasının üzerinde. Şimdilik bu ürün sadece Güney Kore'de piyasaya sürülecek. Fiyatı 1,911,000 Güney Kore Won'u, bu da 1,754 dolarda denk geliyor. Cihazın iç özellikleri Galaxy Note8'in standart modeliyle eşit olacak, ama dahili depolama 256GB olacak.

[old_news_related_template title="Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus ile ilgili önemli ayrıntı! Büyük fark..." desc="Gelecek sene çıkacak olan ve Samsung'un amiral gemisi Galaxy S9 ve S9 Plus'a dair merak edilen özellikler ortaya çıkmaya başlıyor. Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 Plus hakkındaki bu detaylar henüz sadece iddia olsa da önem taşıyor..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/galaxy-nasil-olacak.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/samsung-galaxy-s9-ve-s9-plus-ile-ilgili-onemli-ayrinti-buyuk-fark-2130421/"]