Sanal gerçeklik teknolojisi hayatımıza girdiğinden beri birçok kişi VR teknolojisini farklı amaçlaral kullanıyor. Çeşitli eğlence içeriklerinin yanında yetişkin içerikler üreten firmalar da sanal gerçeklik teknolojisine uygun içerikler üretmeye başladı.

GÜNDE 500 MİLYON YETİŞKİN İÇERİK

Pornhub adlı yetişkin içerik üreten dev şirket sanal gerçeklik ile ilgili verilerini paylaştı. VR desteği bulunan 2600 videonun günde toplamda 500 milyon dolaylarında izlendiğini açıklayan Pornhub, bu içeriği izleyenlerinin yarısının 25 ile 34 yaş arasında olduğunu söyledi.

TÜRKİYE'DE TUTULMADI

VR destekli porno içeriklerini en çok izleyen ülke Tayland olarak belirlenirken, Hong Kong, Filipinler, Tayvan, Norveç ve İsrail listenin üst sıralarında yer aldı. Listede Türkiye'ye dair bir ayrıntı verilmedi.

[old_news_related_template title="Twitch üzerinden seksi dans başına bela açtı!" desc="Oyun yayınları yapan Twitch sitesi oyun harici yayınlara savaş açmış durumda. Yaptığı seksi danslarla ünlenen bir yayıncı platformun amacına uymadığı gerekçesiyle banlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/twitch-ban.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/twitch-uzerinden-seksi-dans-basina-bela-acti-1753166/"]

[old_news_related_template title="Cinsel yollarla yaşanmayan en garip orgazm vakaları!" desc="Orgazm cinselliğin en dikkat çekici konullarından biri. Peki cinsellikle alakası olmayan durumlarda da orgazm yaşanabileceğini biliyor muydunuz?.." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/sira-disi-orgazm.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/saglik/cinsel-yollarla-yasanmayan-en-garip-orgazm-vakalari-1516442/"]