Patlayan telefon haberlerine alışmışken bu sefer bir şarj kablosu vakası yaşandı. Telefonunu yatmadan önce şarja takan kız, şarj kablosu sebebiyle hayatını kaybetti. Olayın asıl sebebinin iPhone şarj kablosunun deformasyona uğraması olarak tahmin ediliyor.

YATAĞIN YANINDA ŞARJA TAKIYORSANIZ DİKKAT!

Shiftdelete tarafndan aktarılan ve yabancı basında hızla yayılmakta olan habere göre yatağının üzerinde bulunan iPhone’unu şarja taktıktan sonra uyuyan, Vietnam’da yaşayan 14 yaşındaki Le Thi Xoan elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

son-dakika-haberleri-iphone-charger

ORİJİNAL OLMAYAN ÜRÜNLER HAYATINIZI KARARTABİLİR

Birçoğumuzun şarj kablosu çeşitli yerlerinden deformasyona uğramış, bantlı ve eski görünüme sahiptir. Yapılan arama sırasında genç kızın yatağında daha önce deforme olan ve bant ile kaplanan şarj aletinin telefona takılı halde bulunduğu açıklandı. Le Thi Xoan tarafından genellikle her gece uyku öncesinde şarja takıldığı, polis tarafından aile ile yapılan ilk görüşmede elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. Yayınlanan fotoğraflara bakılınca normalden daha kısa olarak görünen kablonun orijinal olmadığı tahmin ediliyor.

[old_news_related_template title="Elmayla iPhone'u birleştirerek öyle bir şey yaptı ki..." desc="Pahalı akıllı telefon hoparlörlerine para vermeyin, bir elma ve bir cam boru bile işinizi görebilir..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/sozcu-elmadan-iphone-hoparloru-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/elmayla-iphoneu-birlestirerek-oyle-bir-sey-yapti-ki-2064221/"]

[old_news_related_template title="iPhone X ekranları soğuk havada çalışmıyor mu?" desc="Apple şirketinin ürettiği yeni iPhone X telefonunun dokunmatik ekranı soğuk havalarda çalışmıyor mu? Peki iPhone X'in ekranı gerçekten soğuk havalarda çalışmıyor mu? İşte ayrıntılar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/iphonexsogukhava.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/iphone-x-ekranlari-soguk-havada-calismiyor-mu-2086191/"]