Twitter'da "trollük" yaparak kişileri taciz eden hesaplara büyük kısıtlamalar geliyor. Twitter yaptığı yeni güncellemeyle taciz içeren hesaplara karşı daha büyük yaptırımlarda bulunacak. Twitter yaptığı açıklamada, taciz içeren hesapların geçtiğimiz yıla göre 10 kat arttırğını saptadı ve bu hesapları durdurmak için yaptırımları farklı bir boyuta taşıdı.

TACİZCİ HESAPLAR ASKIYA ALINIYOR

Twitter artık tacizci hesapların işlevselliğini sınırlıyor. Taciz içerdiğini belli eden hesaplar artık bir süre için sınırlı hesap haline getiriliyor ve bu hesaplara bunun sebepleri anlatılıyor. İhlal nedeniyle askıya alındıktan sonra yeni hesaplar üretip ihlali tekrarlayan suçlular otomatik olarak kaldırılıyor.

[old_news_related_template title="Twitter artık telefonunuzda yer kaplamayacak" desc="Twitter Lite, Twitter tarafından duyuruldu. Peki Twitter Lite nedir? Normal Twitter uygulamasından ne farkı olacak? İşte çok yavaş internet bağlantılarında bile verimlilik sağlayan yeni Twitter uygulaması hakkında merak edilenler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/twitter-lite-nedir.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/twitter-lite-geliyor-twitter-artik-telefonunuzda-yer-kaplamayacak-1777504/"]