WhatsApp'da yanlış bir mesaj atan herkesin aklına gelen ilk soru 'WhatsApp'da mesaj nasıl geri alınır?' oluyor. WhatsApp'ın sık sorulan sorular sayfasında yayınladığı ve daha sonra hemen kaldırdığı iddia edilen mesaj geri alma özelliği bu sıkıntıları bir noktada dindirecek gibi görünüyor. Önce yayınlanıp sonra geri alınan duyuruya göre, iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarda WhatsApp mesaj geri alma özelliği kullanılabilecek.

MESAJ GERİ ALMA ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

WhatsApp'ın kendi sayfasında yayınlayıp sonra kaldırdığı özelliğe dair ayrıntılar merak ediliyor. WhatsApp'ın sık sorulan sorular sayfasına girecek kadar kesinleşen özelliğin ilk güncellemeyle gelmesi bekleniyor.

[old_news_related_template title="WhatsApp mesaj gönderemeyecek telefon modellerini güncelledi" desc="30 Haziran 2017 tarihinden itibaren mesaj gönderemeyecek ve alamayacak telefonların listesini yayınlayan WhatsApp, bazı modeller için bu tarihi ileri bir zamana erteledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/whatsapp...jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/whatsapp-mesaj-gonderemeyecek-telefon-modellerini-guncelledi-1903452/"]