Bir yandan hikaye modunu da içeren Star Wars: Battlefront 2'nin yakın zamanda duyurulup piyasadaki yerini alması beklenirken, eski Call of Duty yapımcılarından oluşan ekip olan ve aynı zamanda Titanfall oyunlarını geliştiren Respawn Entertainment'te Star Wars evreninde geçen ayrı bir oyun geliştirdiklerini duyurmuştu.

Yıllar sonra çözülen büyük GTA 5 gizemi

Yeni oyunlar için Nisan ayını beklemek gerekiyor


Electronic Arts, ABD'nin Orlando/Florida eyaletinde, 13 ve 16 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Orange County Convention Center'da gerçekleşecek olan Star Wars Celebration etkinliğinde yeni Star Wars oyunlarını tanıtacak.

Bu etkinlikte yeni Star Wars Battlefront oyunu, diğer mobil oyunlar, Respawn'ın geliştirdiği Star Wars oyunu ile Dead Space serisi ile Battlefield: Hardline'ı geliştiren Visceral Games'in geliştirdiği yeni Star Wars oyunun duyurulması bekleniyor.

Yani yakın zamanda ve senelerde bizi üç yeni Star Wars oyunu bekliyor olacak.

Ayrıca bu etkinlik boyunca serinin sekizinci filmi olan Star Wars: The Last Jedi ile ilgili diğer bilgilerin de gelmesi bekleniyor.

[old_news_related_template title="Nokia 3310 ile beraber yılan oyunu da geri döndü!" desc="Yenilenen sürümüyle MWC 2017’de tanıtılan Nokia 3310, beraberinde efsane yılan oyununu da getiriyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/yilan-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/nokia-3310-ile-beraber-yilan-oyunu-da-geri-dondu-1703692/"]