Anneler Günü’nde hepimiz bizleri dünyaya getiren biricik varlıklarımızı mutlu edecek hediyelerin peşine düşüyoruz. Bu özel günle ilgili hediye almamış olanlara yardımcı olmak adına, hangi burcun ne tür hediyelerden hoşlandığını sizin için derledik.

Koç

Hediye alternatifleri:
Rondo, pratik ev aletleri, spor salonu üyeliği, kum torbası, bisiklet, koşu bandı.
Mutfakta fazlaca vakit geçiren Koç anneleri için o günün stresini atma yolu spor salonundan geçecektir. Eğer o da kafi gelmezse hızını alamayacak ve bisikletle tura çıkacaktır. Spor salonuna gitmeyen Koç burcu annesi ise bu aktiviteyi koşu bandında sevdiği TV programını izlerken yapacaktır.

Boğa

Hediye alternatifleri:
Yastık, tencere seti, yemek kitabı, takılar, pareo ve bolero.
Boğa burcu annesi mutfakta Emine Beder’e taş çıkartan yemekleri yaparken bir taraftan Venüs’ün onun güzelliğine güzellik katan ihtişamından payına düşeni alacaktır. Annenizi mutfaktan çıkıp takıları ve gardırobuyla aşk yaşarken bulabilirsiniz. Öyle sever süsü püsü ama anneliğin de hakkını verir yani.

ikizler

Hediye alternatifleri: Cep telefonu, kulaklık, spor ayakkabı, laptop, gazetelik, isme özel ajanda, tatil bileti.
Cep telefonuyla konuşan İkizler annesini telefon konuşmasını bitirdikten sonra ani bir kararla kulaklığını takıp kendini dışarıya attığına şahit olabilirsiniz. Günlük rutin spor programını yaptıktan sonra ajandasına şöyle bir göz atıp tatil hayalleri kurarken hatta belki uçak bileti satın alırken bile görebilirsiniz.

Yengeç

Hediye alternatifleri: Çay- kahve makineleri, oklava, indirim kuponları, yemek kursları, havuz ve spa üyeliği, nevresim takımı.
Evdeki rutin işlerini programlanmış gibi yapan özverili Yengeç annesi mutfakta asayişi ele aldıktan sonra kahvesini yudumlarken önce yeni aldığı nevresimlerle gece çekeceği güzel uykuyu düşler sonra günün geri kalanına döner ve havuza gitmek için start verir.

Aslan

Hediye alternatifleri: Saç kurutma makinesi, mücevher, saç bandanaları, gösterişli takılar, masaj hediye paketi.
Aslan yelelerini bile kıskandıran saçlarını banyodan sonra kurutan Aslan burcu annesi en gösterişli mücevherlerini akşam yemeği için gideceği lüks restorana saklar saç bandını takar ve artık masajla kendini şımartmak için hazırdır.

Başak

Hediye alternatifleri: Elektrik süpürgesi, temizlik seti, su arıtma cihazı, el- bakım kremleri, parfüm setleri.
Başak burcu annesi, evde düzeni sağladıktan sonra kişisel bakımlarını yapar en güzel parfümünü sıkar ve evinin en steril köşesinde yüzünde mutluluğun okunduğu tebessümle oturur.

Terazi

Hediye alternatifleri: Konser ve tiyatro etkinliği bileti, solaryum üyeliği, cilt bakım üyelikleri, kristal biblolar, sade şık küpeler, kolyeler.
Terazi Burcu annesi güzelliğiyle göz kamaştıracak bakımlarını yapar, sade ve şık küpelerini takar ve akşam gideceği konsere tüm asaletiyle hazırdır.

Akrep

Hediye alternatifleri: Lazer bıçak seti, kişisel gelişim-spiritüel içerikli eğitim paketleri, seksi iç çamaşırları, nefes terapisi eğitimleri, kırmızı taşlarla süslü aksesuarlar.
Akrep Burcu annesi için bir nevi Tomb Raider da diyebiliriz. Mutfakta maharetlidir, aksesuarlarıyla vedalaşıp keskin bıçaklarla adeta Show yapabilir. Tüm bunları yaparken zihninin çalışma prensibi farklı olan bu burç mensubu annemiz spiritüel kurslar için kaydını yaptırmış ve bu kursa gitmek için sinsice planlar içinde olabilir, dikkat!

Yay

Hediye alternatifleri: Yoga, pilates üyelikleri, terapi masajları, yurtdışı seyahat biletleri, dil kursu, bavul, sırt ve el çantaları.
Yay Burcu annesi yoga sonrası tüm vücudunu zinde tutan masajını yaptırır ve kendisine hediye edilen İspanyolca setiyle haşır neşir olur. Bir sonraki adımı bavulunu hazırlayıp ilk fırsatta gideceği Barcelona’dır.

Oğlak

Hediye alternatifleri: Abiye kıyafetler, ceketler, döpiyesler, sabahlık, cüzdan.
Oğlak burcu annesi söz konusu olduğunda bir aristokrasiden bahsedebiliriz. Disiplin ve organizasyon yeteneğiyle evinde bile bir demir lady’dir. En Şık kıyafetler onun gardırobundadır zira sabahlığı bile zerafet kokar.

Kova

Hediye alternatifleri: Özel tasarım ürünler, birbirinden keyifli ve eğlenceli atölye çalışmaları, lazer cilt uygulamaları, tabletler, mini etekler, detox ürünleri.
Kova Burcu annesi güne; başlangıcını detox ürünleriyle yaparken, tabletiyle de bir taraftan katılabileceği eğlenceli aktivitelerin araştırmasını yaparak devam eder. Vaz mı geçti o zaman bir güzellik salonunda onu kendini yenilerken de bulabilirsiniz.




Balık
Hediye alternatifleri: Ayakkabı, refleksoloji masajları, havuz üyelikleri, psikolojik danışmanlık, eşofman takımı.
Balık Burcu annesi o kadar çok cefa çekmiştir ki kendini şımartmak adına aldığı refleksoloji masajı kafi gelmez bir de ona kimse hediye almadığı için psikolojik destek almaya karar verir.