Sizler için bu sene Babalar Günü’nde babanızı mutlu etmek için satın alabileceğiniz hediyeleri burçları esas alarak kategorize ettim. Dilerim henüz hediyesini seçmemiş olanlara yardımcı olabilirim... Babalar Gününüz kutlu olsun!
6

KOÇ
Çocuklarıyla çocuk olan bu burcun babası, yaşı kaç olursa olsun aktif bir hayat sürer. Sportif faaliyetlerden hoşlanır ve hızlı yaşamayı tercih eder. Günlük yürüyüşlerde kullanabileceği bir eşofman hem bütçenizi fazla zorlamayacak hem de onu mutlu edecektir.

9

BOĞA
Bu burcun babalarını mutlu etmek için kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. Ya da hobileri hakkında detay biliyorsanız, bu tip hediyelere yönelebilirsiniz. Toprakla ilgili olan bu burcun babalarına bahçecilikle ilgili bir hediye alabilirsiniz.

7

İKİZLER
Bu burçtan bir babaya sahipseniz şanslı sayılırsınız. Doğru hediyeyi seçmek için yalnızca ilgi alanı olan konuları bilmeniz yeterli olur. Her türlü yazılı yayın hoşlarına gider. Siyasi, politik yahut edebi yayınların güncel olmasına dikkat etmelisiniz.

1

YENGEÇ
Yengeç burçları özüne dönük yaşamayı tercih eder. Dolayısıyla Yengeç burcu babanıza geçmişin olumlu yönlerini hatırlatabilecek bir anı kitabı ya da resim albümü hediye edebilirsiniz. Su kıyısında şık bir lokantada ailecek yemek de ısmarlayabilirsiniz.

12

ASLAN
Pahalı zevklere sahip bu burcun babaları yaşları kaç olursa olsun kozmetikle ilgili hediyelere hayır demeyeceklerdir. Parayla yakın ilişkide olmayı tercih ettiklerinden dolayı seçkin bir anahtarlık ve cüzdan da hediye seçiminizde ön sıralarda olmalıdır.

10

BAŞAK
Zanaatkarların burcu Başak burcu bir babaya sahip olanlar hediye olarak puzzle’lara yönelebilir. Puzzle’ın parça sayısı ne kadar çoksa, babanız bu parçalarla saatlerce uğraşınca zihinsel olarak rahatlayacak ve ortaya çıkacak olan eseriyle gurur duyacak.

3

TERAZİ
Rafine zevklere sahip olan bu burcun babalarının yönetici gezegeni Venüs olduğundan, müzik ve giyimle ilgili birçok hediye alabilirsiniz. Hazır yaz da gelmişken şık ve kaliteli bir güneş gözlüğü alarak da babanızı mutlu edebilirsiniz.

13

AKREP
Derin zevklere sahip olan bu burca mensup olan babanızı sevindirmek için öncelikle isteklerini iyi bilmeniz ve kendisini doğru tanımlamanız gerekir. Muhtemelen babanız balık tutmayı seviyordur. Neden ona şık bir olta takımı almayasınız?

2

YAY
Bu burca sahip bir babanız varsa şanslısınız çünkü hayatın tüm renklerinden hoşlanabilen, meraklı ve keşfedici bir yanı mutlaka vardır. Siz en iyisi babanıza açık bir uçak bileti satın alın ve bırakın kendisine yepyeni ilgi alanları keşfedip mutlu olsun.

4

OĞLAK
Oğlak burcu, zamanı yöneten Satürn gezegeninin etkisi altındadır. Bu burca mensup bir babanız varsa ona sunabileceğiniz en güzel hediye saat olabilir. Ona pratik bir hesap makinesi ya da bir dolma kalem takımı satın alabilirsiniz.

5

KOVA
Teknolojiye meraklı olan babanızı iyi hissettirecek hediyenin sıra dışı olmasına özen gösterin. Kıyafet alacaksanız rengi mutlaka uçuk olmalı. Tablet bilgisayar bu burcun babaları için uygun olabilir. Onu bilimle ilgili bir dergiye abone edebilirsiniz.

11

BALIK
İnce zevkleri olan bir babaya sahipsiniz. Deniz temalı yağlı boya bir tablodan babanız keyif alır. Giyim konusunda parlak renklere yönelmeniz doğru olur.  Tercihiniz giyimden yana olacaksa, seçim yaparken babanızın ihtiyaçlarına kulak verin.