shutterstock_741279679

Koç ve Yükselen Koç


Konusunda uzman bir hocayla spora başlamak size iyi gelecek

koc

2 Mart’ta 11 derece Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay 6. evinize denk düşüyor. Bu hafta, kişisel sağlığınıza da ekstra dikkat kesileceksiniz.

10 Temmuz’da Venüs, Başak burcuna geçiş yapacak ve 7 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs sayesinde sağlığınızı disipline edebileceğiniz koşullar söz konusu olacak. Örneğin profesyonel yardım alarak diyete ve iyi bir hocayla spora başlamak için harika bir süreç.

26 Ağustos’ta 3 derece Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu dönemde bilinçaltınızın derinliklerinde kalan korkular ve endişelerden arınmak için bir uzmandan destek almak ruhunuza iyi gelecek.

9 Eylül’de Venüs, Akrep burcuna geçiş yapacak ve Venüs retrosu-retro bitimi derken sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Borç alacak-verecek işleri, krediler, bankacılık işlemleri, burslar, primler, vergiler, muhasebe gibi konular yavaştan ön plana çıkmaya başlayacak. Bu gelişmeler stres yaratabilir. Genital bölgeleriniz ve böbrekleriniz hassas olabilir.

10 Ekim’de Merkür, Akrep burcuna geçiş yapacak ve 31 Ekim’e kadar bu burçta seyahat edecek. Sağlık sorunlarınızla ilgili konularda alternatif tedavilerle ilgili bilgi toplayabilirsiniz

7 Kasım’da 15 derece Akrep burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Sağlık açısından bağışıklık sisteminize ve bağırsaklarınıza dikkat edin.

18 Kasım’da Mars, Balık burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Sosyal alandaki hareketlilik yerini dinginliğe bırakacak. Sağlığınıza dikkat! Özellikle salgın, enfeksiyon riski olan, bağışıklık sisteminiz bugünlerde zayıf olabilir. Bol bol dinlenin!

Boğa ve yükselen Boğa


Hırsınız sağlığınıza zarar verebilir

boga

7 Mart’ta Venüs, Koç burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar Boğa burcunda seyahat edecek. 12. evinizde ilerleyecek olan Venüs, bu dönemde hırsınızın sağlığınıza zarar verebileceğine işaret ediyor. Bu dönemde bağışıklık sisteminiz kuvvetli olmayabilir ve çok sık hasta olabilirsiniz.

25 Eylül’de 1 derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek; bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Dolunay sayesinde bu konular gözle görülür hale gelecek. Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir. Sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var. 9 Ekim’de 15 derece Terazi burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bel bölgenize, böbreklerinize ve genital bölgelerinize dikkat edin.

7 Aralık’ta 15 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Yine Yeni Ay zamanı kaslarınıza ve eklemlerinize daha dikkat etmenizde yarar var. Bu sırada kas ağrıları ve spazmları meydana gelebilir. Spor yaparken özellikle de koşarken ve yürüyüşlerde kendinizi çok kasmayın.

İkizler ve Yükselen İkizler


Sağlık kontrolü için harekete geçin

genelk2

24 Nisan’da Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak ve 19 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Öncelikle fiziksel olarak daha güzel görünmek için türlü oluşumlar içine girebilirsiniz. Bu estetik ameliyat, saç boyama ya da stil değiştirmek olabilir. Atacağınız her adımın sizi daha da güzelleştireceğine emin olun.

30 Nisan’da 9 derece Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu sırada sağlığınıza daha çok özen göstermeli, özellikle de genital bölgenize dikkat etmelisiniz.

7 Kasım’da 15 derece Akrep burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Sağlığınız, günlük işleriniz ve çalışma ortamınız Yeni Ay konuları arasında ön plana çıkacak. Yeni bir diyet veya spor programına başlamak için hazırlık yapabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda bazı yenilikler meydana gelebilir. Bu nedenle daha çok çalışmanız gerekebilir. Vücudunuzun yorgun düşmesini istemiyorsanız, bunlar check-up için harika zamanlar. Yeni müşteriler ve iş anlaşmaları gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç


Bu yıl paranızı estetik operasyonlar için harcayacaksınız

yengec

18 Ocak’ta Venüs, Kova burcuna geçecek ve bu durum 11 Şubat’a kadar devam edecek. Paranızı estetik operasyon, yüz gerdirme ve botoks gibi konulara harcayabilirsiniz.

26 Ocak’ta Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve 17 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sağlıkla ilgili, özellikle de ateşli hastalıklar, düşme, çarpma ve yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Özelikle kaslarınıza dikkat edin, kas kaynaklı problemler söz konusu olabilir.

16 Mayıs’ta Mars, Kova burcuna geçiş yapacak ve 26 Haziran’da Kova burcunda geri hareketine başlayacak. Bu geri hareket 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Operasyon geçirmenizi gerektiren durumlarda koşulları iyice gözden geçirmelisiniz.

19 Mayıs’ta Venüs, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 13 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kilo almaya başlayabilirsiniz. 29 Mayıs’ta 8 derece Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili bir uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

7 Aralık’ta 15 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Yeni Ay sayesinde bırakabilirsiniz. Diyete veya spora başlamak için uygun koşul ve fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Pilates ya da yoga gibi etkinliklere katılabilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan


Enfeksİyonlara karşı önlem almanız gerek

aslan

2 Ocak’ta 11 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana gelecek. 2 Ocak’ta sağlığınıza biraz daha dikkat edin. Özellikle ateşli rahatsızlıklar veya mikrobiyal enfeksiyonlara karşı önleminizi alın.

31 Ocak’ta 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Bu hafta yılın ilk tutulması olan Aslan burcundaki Ay tutulması etkileriyle geçecek. Tutulmaların etkileri 15 gün etkin olacak. Fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersiz yapabilirsiniz. 28 Haziran’da 6 derece Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu süreçte dişler, kemikler ve cildiniz daha fazla özen istiyor. Böcek sokmalarına karşı dikkatli olun. Bağışıklık sisteminiz çok kuvvetli olmayabilir ve hastalıklara kolay yakalanabilirsiniz.

26 Ağustos’ta 3 derece Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Psikolojik, korkulara yönelik, terapiler veya şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak


Uzman yardımıyla spor ve diyete başlayacaksınız

basak

18 Ocak’ta Venüs, Kova burcuna geçecek ve bu, 11 Şubat’a kadar devam edecek. Sağlığınızı ilgilendiren konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Güzelleşmek için uzman yardımıyla diyete ve spora başlayabilirsiniz.

31 Ocak’ta 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Bu hafta yılın ilk tutulması olan Aslan burcundaki Ay tutulması etkileriyle geçecek. Tutulmaların etkileri 15 gün etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular, sağlık, bilinçaltı, korkular, psikoloji, yalnızlık, yaratıcılık ve sırlar üzerine olacak. Öncelikle sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz varsa gittiğiniz hastaneyi değiştirebilirsiniz. Tutulma haftasında, içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak.

15 Şubat’ta 27 derece Kova burcunda Güneş tutulması meydana gelecek ve ay boyunca etkili olacak. Sağlığınız, günlük aktiviteler, iş ortamınız, iş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz tutulmanın odaklanacağı konular arasında. Sağlığınızla ilgili beslenmenize dikkat edebilirsiniz. Hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bu tutulma zamanında kullandığınız ilacı ya da doktorunuzu değiştirebilirsiniz.

2 Mart’ta 11 derece Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay’dan hemen sonra diyete başlayabilir ve hızla kilo verebilirsiniz.

11 Ağustos’ta 18 derece Aslan burcunda Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Bir süredir devam eden sağlık sorununuz varsa, o problem bu hafta sona erebilir.

7 Aralık’ta 15 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu dönemde sporu evinize taşıyacaksınız. Evinize yeni spor aletleri alabilir, sporla ilgili kitap, cd ya da pilates topu alabilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova


Kişisel bakımınıza daha çok özen göstereceksiniz

kova

2 Ocak’ta 11 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana gelecek. 2 Ocak’ta inatçı ve gergin bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza önem vermeniz gereken bugünlerde, yeme içme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz konusunda uyarıcı nitelikte 18 Ocak’ta Kova burcuna geçip 11 Şubat’a kadar devam edecek. Fiziki anlamda güzelleşmek adına yeni adımlar atabilirsiniz.

15 Şubat’ta 27 derece Kova burcunda Güneş tutulması meydana gelecek ve ay boyunca etkili olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular, bedeniniz, hayattan beklentiniz, yetenekleriniz, dış görünümünüz, kişisel istekleriniz olacak. Fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir ve spora başlayabilirsiniz. Güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz.

17 Mart’ta Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 16 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sırada bazı ruhsal sıkıntılar gündeme gelebilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek gıdalara yönelmeniz gerek. Özellikle diz, deri, kemik ve eklemlerinize dikkat edin. 28 Haziran’da 6 derece Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. 12. evinizde gerçekleşecek olan Dolunay’la birlikte sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Sağlık açısından rahatsızlanma potansiyeliniz çok yüksek. Özellikle korkular, endişeler gün yüzüne çıkabilir. Psikolojik olarak kendinizi rahat ve huzurlu hissetmeyebilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi


Zehirlenmemek için yediklerinize dikkat!

terazi

Venüs, 11 Şubat’ta Balık burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde ayaklarınıza, yumurtalıklarınıza, cinsel organlarınıza ve boğazınızda dikkat etmenizde fayda var. Diyete ve spora başlamak için harika bir dönem.

2 Mart’ta 11 derece Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay, hastalıklar, bilinçaltı ve psikolojiyle ilgili olan 12. evinizde meydana gelecek. Bu hafta sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Bağırsaklarınız, midenizle ilgili sorunlar çıkabilir.

17 Mart’ta 18 derece Balık burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Her zamankinden daha fazla çalışacağınız bu dönemde çok yorulacaksınız. Bu yüzden sağlığınıza dikkat edin. Özellikle de ayaklarınıza, bileklerinize ve uyluk kısmınıza. Diyet veya spora başlayabilirsiniz.

9 Eylül’de 17 derece Başak burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay 12. evinizde meydana geliyor. Bu hafta sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var. Bağırsaklarınız ve midenizle ilgili sorunlar çıkabilir. İçtiğiniz ilaçlardan rahatsız olabilir, zehirlenebilir ya da uyku sorunu yaşayabilirsiniz.

7 Kasım’da 15 derece Akrep burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay haftasında terapi almak, ruhsal sıkıntılarınıza çözüm bulabilecek kişilerle bir araya gelmek için de çok uygun.

18 Kasım’da Mars, Balık burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Özellikle de ateşli rahatsızlıklara, ayaklarınıza, bağışıklık sisteminize ve zehirlenmelere dikkat!

Yay ve yükselen Yay


Kalp sağlığınızı kontrol  altında tutmalısınız

yay

31 Mart’ta Venüs, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 24 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde sağlık sorunlarının üstesinden geleceksiniz.

30 Nisan’da gıda zehirlenmesi, mide bozulması gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir.

15 Mayıs’ta Uranüs, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 2026 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Uranüs 6. evinize geçtiğinde tansiyon, kalp ritminde problemler, sinirsel bir takım rahatsızlıklar, baş ağrıları, boyun ve boğaz bölgesiyle ilgili sorunlar oluşabilir.

24 Ekim’de 1 derece Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu hafta diyete başlamak, sağlıklı beslenmek, spora başlamak daha doğrusu hayatınızı daha kaliteli geçirmek için destek alabilirsiniz. Bademciklerinize ve ses tellerinize dikkat etmenizde fayda var. Uyku sorunları yaşayabilirsiniz.

7 Aralık’ta 15 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay döneminde fiziksel ve zihinsel olarak dikkat çekeceksiniz. Hayatınızda sağlıkla ilgili konularda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep


Diyete başlamak için uzman yardımı şart

buyuk1

7 Mart’ta Venüs, Koç burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde beslenme alışkanlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Bu dönemde diyete başlamak için bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

16 Nisan’da 28 derece Koç burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay, sağlığınızı ilgilendiren bölgede yer alacağından ve işin içinde Koç enerjisi olacağından dolayı, kazalara karşı açık olabilirsiniz. Özellikle tansiyon problemi olanların sağlıklarına dikkat etmelerinde yarar var. Bu Yeni Ay’da yaşamınıza sporu da dahil edeceksiniz. 9 Ekim’de 15 derece Terazi burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu, kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir hafta olacak. Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler için… Sağlığınızla ilgili diğer konular da ön plana çıkacak.

Oğlak ve yükselen Oğlak


Bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz

oglak

26 Ocak’ta Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve 17 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvvetli olmayabilir ve çok çabuk rahatsızlanabilirsiniz.

24 Nisan’da Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak ve 19 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Gökyüzü, sağlıkla ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceğinize işaret ediyor. Spora ve diyete başlamak için de ideal bir zaman.

13 Haziran’da 22 derece İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili bir uzmandan destek alabilirsiniz.

7 Aralık’ta 15 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay 12. evinizde gerçekleşecek ve bu süreçte sağlığınıza daha fazla dikkat etmenizde fayda var. Yeni Ay etkisiyle terapiye gitmek, bilinçaltınızdaki korkuları temizlemek için gökyüzü destekleyici olacak.

Balık ve yükselen Balık


Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun

balik

31 Ocak’ta 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Sağlığınızla ilgili çeşitli kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenleyebilirsiniz. 15 Şubat’ta 27 derece Kova burcunda Güneş tutulması meydana gelecek ve ay boyunca etkili olacak. Devam eden bir tedaviniz varsa, tedavi yöntemi veya gittiğiniz hastane konusunda değişikliğe gidebilirsiniz.

16 Mayıs’ta Mars, Kova burcuna geçiş yapacak ve 26 Haziran’da Kova burcunda geri hareketine başlayacak. Bu geri hareket 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Grip, nezle, ateş gibi konuların yanı sıra bulaşıcı bazı hastalıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var.

27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Tutulma, sağlık, bilinçaltı, korkular, psikoloji, rüyalar, ruhsal konular, arkanızdan dönen işler, kontrol edemediğiniz konular, yalnızlık, yaratıcılık ve sırlar üzerine odaklanacak.