Koç ve Yükselen Koç


koc

Finansal anlamda şanslı bir sürece giriş yapacaksınız

31 Mart’ta Venüs, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 24 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal anlamda şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazancınızı artırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz.
30 Nisan’da 9 derece Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. İş konularında tacize maruz kalabilirsiniz. Dolunay etkisiyle nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilir.
15 Mayıs’ta Uranüs, Boğa burcuna geçiş yapacak, 2026 senesine kadar bu burçta seyahat edecek ve sizin için yepyeni bir dönem başlayacak. Uranüs, alıştığınız düzenin değişmesine ve sıradışı gelişmelere işaret ediyor. 2. evinizde hareket edecek Uranüs, madde ve finans konularına yaklaşımınızı kökten değiştirebilir ve radikal kazanç kapılarıyla karşılaşabilirsiniz.
9 Eylül’de Venüs, Akrep burcuna geçiş yapacak ve Venüs retrosu, retro bitimi derken sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda dikkatli adımlar atmanızda yarar var. 24 Ekim’de 1 derece Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Finansal konular gündeme gelebilir. Yeni kazançlar gündemde. İş hayatınıza ilişkin konularda olumlu gelişmeler meydana gelecek. Finansal anlamda destekleyici etkiler gündemde olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa


boga

Gelir artışına ve yeni kazanç kapılarına hazırlıklı olmalısınız

Venüs, 24 Nisan’da İkizler burcuna geçiş yapacak ve 19 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sizler için para demek… Daha çok para kazanabileceğiniz, gelirinizin artacağı bir sürece giriş yapıyorsunuz. Yaratıcı fikirlerinizi paraya dönüştürme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu süreçte bol bol hediye alabilir, keyfiniz ve moda için para harcayabilirsiniz. Sizin için finansal anlamda güzel bir dönem başlıyor.
29 Mayıs’ta 8 derece Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Eğer finansal bir kaynak arayışı içindeyseniz, Dolunay zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. İş ve kariyerinize ilişkin önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Borç, alacak-verecek ve eşinizin finansal sorunlarıyla ilgili gelişmeler kapıda.
7 Aralık’ta 15 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu Yeni Ay’ın ana konusu olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler


ikizler

Hesapta olmayan harcamalar yüzünden tadınız kaçabilir

2 Ocak’ta 11 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana gelecek. 2 Ocak civarında finansal anlamda ani harcamalar ortaya çıkabilir ve bu durum gerginlik yaratabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda destekleyici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Lüks tüketimden uzak durmanızda yarar var.
17 Mart’ta Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 16 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait finansal konular, krediler, miras, burs, eşinizin veya ortağınızın finansal durumuyla ilgili daha hırslı davranabilirsiniz.
19 Mayıs’ta Venüs, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 13 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar kazançlarınızı artırabilecek ve kazançlarınızı daha rahat yönetebileceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç


yengec

Faiz oranlarına dikkat edin!

31 Ocak’ta 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Tutulma, kazanç konularında etkili olacak. Kazancınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.
15 Şubat’ta 27 derece Kova burcunda Güneş tutulması meydana gelecek ve bu ay boyunca etkili olacak. Bu dönemde uygun faiz oranlarıyla yatırım yapmak için kredi çekebilirsiniz.
19 Mayıs’ta Venüs, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 13 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar yalnız olanlar kendilerini türlü aşk ilişkilerinin içinde bulabilirler. Kilo almaya başlayabilirsiniz; bu yüzden yiyip içtiklerinize dikkat edin.

 Aslan ve Yükselen Aslan


aslan

Ortaklaşa işlerden gelen gelirlerle ilgili bir döneme hazır olun

11 Şubat’ta Venüs, Balık burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde başkalarının parası, ortaklaşa işlerden gelen gelirler ve kredilerle ilgili bir sürece giriş yapıyorsunuz.
2 Mart’ta 11 derece Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, kazançlarınız, paranız ve maddi durumunuzu ilgilendiren alanları etkileyecek. 17 Mart’ta 18 derece Balık burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Finansal kaynak arayışındaysanız, bu dönemde destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. İş ve kariyerinize ilişkin anlaşmalar gündeme gelebilir. Borç ve alacak-verecek konularında, eşinizin ya da ortağınızın finansal konularıyla ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. 26 Ağustos’ta 3 derece Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Finansal kaynak arayışındaysanız Dolunay zamanında destekleyici etkiler altında kalabilirsiniz. 9 Eylül’de 17 derece Başak burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu durum maddiyatınızı ilgilendiren alanlarda meydana gelecek. Parasal konularda özenli davranabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak


basak

Sizi mutlu edecek konularda bol bol ödeme yapacaksınız

7 Mart’ta Venüs, Koç burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz varsa bu tarihe kadar geliriniz artabilir.
16 Nisan’da 28 derece Koç burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynaklarıyla ilgili konular üzerinde etkin olacak. 7 Ağustos’ta Venüs, Terazi burcuna geçiş yapacak ve 9 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte kazancınız artacak ama diğer taraftan paranızı moda, kıyafet, tekstil, giyim ve güzelleşmek adına harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara güzel hediyeler vereceğiniz bir dönem başlıyor. Size mutluluk ve keyif verecek konular için para harcamaya başlayacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak


oglak

Para idaresi konusunda yardım almalısınız

31 Ocak’ta 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmanın hayatınızda odaklanacağı konular, krediler, borçlar, vergiler, miraslar, sponsorluklar, nafaka konuları, muhasebeyle ilgili işler, değişim, dönüşüm ile ilintili konular olacaktır.
16 Mayıs’ta Mars, Kova burcuna geçiş yapacak. 26 Haziran’da Kova burcunda geri hareketine başlayacak. Paranın idaresini sorgulayacağınız, finansal anlamda bütçenizi genişletmenin yollarını aramaya başlayabileceğiniz zamanlar. 13 Haziran’da Venüs, Aslan burcuna geçiş yapacak ve 10 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu size finansal anlamda destek sağlayacak. 27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmanın odaklanacağı konular; paranız, bütçeniz, kazançlarınız, sahip olduğunuz varlıklar, gelirleriniz, ürettiğiniz türlü konular üzerinde olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep


akrep

Şirket kurabilir kredi çekebilirsiniz

26 Ocak’ta Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve 17 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Paranızı etkin bir şekilde artırmanın yollarını bulabilirsiniz. Maddi olarak tuttuğunuzun elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir döneme giriyorsunuz. Yine de maddi konular hayatınızın stres noktası haline dönüşebilir. Parasal meseleler yüzünden kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin
24 Nisan’da Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak ve 19 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Maddi olarak güçlenmeye başlayacaksınız. Bu süreçte eşinizin veya ortağınızın maddi olanaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz. Ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz gelirleriniz de artmaya başlayacak. Bu dönemde şirket kurabilir veya kredi çekebilirsiniz. Mirasla ilgili konularda destekleyici etkiler söz konusu. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde bazı krizler söz konusu olabilir.
29 Mayıs’ta 8 derece Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi iyi belirlemelisiniz. Eğer kişisel haritalarınızda Dolunay’ın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz fakat ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışma yapabilirsiniz. Mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi


shutterstock_108174599

Finansal krizleri aşmak için destek alacaksınız

Venüs, 31 Mart’ta Boğa burcuna geçiş yapacak ve 24 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Maddi anlamda türlü fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu durum kazancınızı artırabilir, borç almaya ihtiyacınız varsa bunu karşılayabilirsiniz.
30 Nisan'da 9 derece Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Parayla ilgili önemli bir sorunu noktalayabilirsiniz, maddi anlamda gelirlerinizi artıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.
15 Mayıs’ta 24 derece Boğa burcunda Yeni Ay meydana gelecek ve ortalama 5-6 gün boyunca etkili olacak. 8. evinizde meydana gelecek bu Yeni Ay zamanı, özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel destekler alabilirsiniz.
24 Ekim’de 1 derece Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel destekler alabilirsiniz. Alacağınız bu destekleri bir sonraki hafta kullanmanızda yarar var. Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz. Ya da bu hafta uygun koşulları olan, yatırım amaçlı kredileri araştırabilirsiniz. Ama ekonomi malum, kaldırabileceğinizden çok daha büyük finansal riskler almamakta fayda var aslında.
7 Kasım’da 15 derece Akrep burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalar anahtar kelimelerimiz. Gelirlerinizde artış meydana gelebilir, yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz. Size para kazandıracak yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri kazanabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova


kova

Farklı kazanç kapıları ortaya çıkabilir

11 Şubat’ta Venüs, Balık burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Para evinize giriş yapacak olan Venüs, kazançlarınızı artırmanızı sağlayacak koşullarla karşılaşmanıza yardımcı olacak. Finansal anlamda bereketli bir sürece giriş yapacaksınız.
18 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçiş yapacak ve 6 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte konuşmalarınız daha çok para üzerine olabilecek.
2 Mart’ta 11 derece Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu sırada krediler, vergi işleri, nafaka, primler, burslar, miras gibi konular üzerinde etkili olacak.
10 Temmuz’da Venüs, Başak burcuna geçiş yapacak ve 7 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hesapta olmayan kazanç kapıları ortaya çıkabilir.
26 Ağustos’ta 3 derece Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi iyi belirlemelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay


yay

Bütçenizi dengelemek için harekete geçin

2 Ocak’ta 11 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana gelecek. Ortaklaşa kazanımlar, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu, borçlar, ödemeler, krediler, bankacılık işlemleriyle ilgilenebilirsiniz.
17 Mart’ta Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 16 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konular ön plana çıkacak. Parayla ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerek. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacak.
19 Mayıs’ta Venüs, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 13 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. 8. evinizde hareket edecek olan Venüs sayesinde, başkalarının finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz.
12 Haziran’da ise Merkür, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 29 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişiyle birlikte, başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık


balik

Daha iyi imkanlı bir işe sahip olacaksınız

7 Mart’ta Venüs, Koç burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Parayla ilgili güzel gelişmelerin olacağı bir döneme giriyorsunuz. Paranızı kendinizi daha değerli hissetmek için harcayabilirsiniz.
16 Nisan’da 28 derece Koç burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Terfi, daha iyi imkanları olan iş görüşmeleri, parayla ilgili sürpriz gelişmeler günün ana temasını oluşturacak.
7 Ağustos’ta Venüs, Terazi burcuna geçiş yapacak ve 9 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte, başkalarının finansal kaynaklarından yararlanabilecek, kazancınızı artırabileceksiniz. 25 Eylül’de 1 derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay finansal konuların üstüne projeksiyon tutacak. Finansal konularla ilgili keyifli haberler alabilirsiniz.