İsviçre'nin Interlaken bölgesinde tatil yapan Chris Gursky, hayatında ilk kez delta kanat uçuşu yapmak istedi. Bunun için bir pilotla anlaşan Gursky, 1600 metrelik yamaca çıktı.

Uçuş için hazırlıklara başlayan pilot, gerekli ayarlamaları yaptığını düşünerek Gursky ile beraber kendilerini yamaçtan aşağı bıraktı. Ancak adı açıklanmayan pilot ölümcül bir hata yaptı. Kendisini delta kanatlara bağlayan pilot, Gursky'nin ekipmanını ise bağlamayı unuttu.

Süzülmeye başladıkları anda yaptığı hatayı fark eden pilot, bir eliyle kanatları kontrol edip diğer eliyle Gursky'i tutmaya çalıştı. Ölümle burun buruna gelen Gursky, demirlere tutunarak hayatta kalma mücadelesi verdi.

2 dakika 14 saniye boyunca asılı kalan Gursky, pilotun yere yaklaşmasıyla kendini zemine bıraktı. Düşmenin etkisiyle el bileği kırılan Gursky hemen hastaneye kaldırıldı.

'YENİDEN DENEYEBİLİRİM'

Gursky'nin ölümle burun buruna geldiği dakikalar, o anları ölümsüzleştirmek için getirdiği kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Grunsky olayı bileğindeki kırıkla atlattı. Grunsky olayı bileğindeki kırıkla atlattı.


Video sosyal medyada kısa sürede yüz binlerce kez izlenirken, olayla ilgili konuşan Gursky, "Olayın yaşandığı gün tatilimin ilk günüydü. Pilot ölümcül bir hata yapsa da beni kurtarmak için her şeyi yaptı. İlk deneyimim çok hoş olmasa  da, yeniden delta kanat yapmayı deneyebilirim" dedi.