Yaptıkları açıklamalarla sık sık magazin basınının gündemine oturan Adriana Lima ve Metin Hara'nın ilişkisinin sona erdiği iddia edildi. Hollywood'da önceki gün düzenlenen Oscar ödül törenine tek başına katılan Brezilyalı mankenin, Hara'dan ayrılmış olabileceği iddia edildi.

New York Post'un magazin yazarı Richard Johnson, "Adriana Lima tekrar piyasaya döndü gibi görülüyor" başlıklı bir makale yazdı. Johnson, "Adriana tekrar bekar olmuş gibi görünüyor. İkilinin ilişkisi çok kuvvetli görünüyordu ve Kasım ayında Lima Instagram'da ikisinin olduğu bir fotoğraf paylaşmıştı" yazdı.

Metin Hara, haberlerin ardından, Metin Hara, haberlerin ardından, "Akıllı, bilge ve elegant bir ruh... Seni görmek için günleri sayıyorum" mesajını paylaştı.


Lima'nın Şubat ayının büyük bir bölümünü Rio de Janeiro'da geçirdiğini hatırlatan Johnson, Sevgililer Günü'nde Lima'nın kadınların güçlü olmasına yönelik bir paylaşımda bulunduğunu hatırlattı. Öte yandan Johnson, Metin Hara'nın da 22 Şubat'ta attığı bir mesajda, "O benim yazmak istediğim şiirdi" yazarak Lima'nın fotoğrafını paylaştığını ifade etti.

NY Post, Hara'nın son paylaşımlarında Adriana Lima hakkında, NY Post, Hara'nın son paylaşımlarında Adriana Lima hakkında, "Benim hep yazmak istediğim şiirdi" yazdığını hatırlattı.


Konuyla ilgili Adriana Lima'nın danışmanıyla iletişime geçen New York Post, herhangi bir geri dönüş olmadığını okuyucularına duyurdu. Lima, Metin Hara ile bir fotoğrafını en son Kasım 2017'de paylaşmıştı.