ABD ile Türkiye arasındaki kriz devam ederken, Amerikalılar Beyaz Saray'daki bir iddia ile çalkalanıyor... İddiaların kaynağı ise Beyaz Saray'da geçen yıla kadar Trump'ın danışmanı olarak görev yapan Omarosa Manigault Newman ve yakın zamanda piyasaya çıkan kitabı. Trump'ın TV programında da yer alan ve daha sonra ABD Başkanı'nın danışmanı olarak çalışan Newman, geçtiğimiz yıl görevden alınmış ve ABD Başkanı'nın sırlarını ortaya dökmek için bir kitap yazmıştı.

Kitabın piyasaya çıkmasından önce açıklamalarda bulunan Newman, Trump'ın ve danışmanlarının ses kaydını yayınlamış ve ABD Başkanının sık sık "Zenci" dediğini dile getirmişti. Kitabı yazmaması için Trump'ın kendisine ayda 15.000 dolar rüşvet vermeyi kabul ettiğini ama bu teklifi reddettiğini söyleyen Newman, Beyaz Saray'da Trump ile First Lady Melania Trump arasındaki gerilime geniş yer ayırdı. Newman, Melania Trump'ın ABD Başkanı'ndan rahatsızlık duyduğunu ve bunu giydiği kıyafetlerle Trump'ı "cezalandırmak" için gösterdiğini dile getirdi. Newman, "Bence Melania dakikaları sayıyor ve Trump görevi bırakır bırakmaz ondan boşanacak" dedi.

ABD'deki kaçak göçmenleri ailelerinden ayıran ve binlerce aileyi yok eden yasayı onaylayan Trump'ın oluşturduğu kampları ziyaret eden Melania, sırtında ABD'deki kaçak göçmenleri ailelerinden ayıran ve binlerce aileyi yok eden yasayı onaylayan Trump'ın oluşturduğu kampları ziyaret eden Melania, sırtında "Ben gerçekten umursamıyorum. Peki ya sen?" yazılı bir ceket giymişti.


Newman, Melania Trump'ın büyük tartışma yaratan, "Ben gerçekten hiç umursamıyorum. Peki ya sen?" yazan ceketi ile ilgili de, "Onu Trump'ı küçük düşürmek için giydi. Eşinin politikalarıyla tamamen zıt kıyafetler tercih ediyor. Bence Melania tarzıyla Trump'ı cezalandırıyor" dedi. Newman, "Melania o ceketi sadece tartışmayı alevlendirmek ve Trump yönetiminin duygusuzluğunu ortaya koymak istedi" ifadesini kullandı. First Lady'nin sözcüsü olayla ilgili bir açıklama yapmadı.