ABD, geçtiğimiz haftalarda Donald Trump'ın 2006'da pornografik içerikli filmlerde oynayarak şöhrete kavuşan Stormy Daniels ile birlikte olduğu iddiasını tartışıyordu. Trump çiftinin ilk çocukları Baron dünyaya geldikten kısa bir süre sonra 2006'da Daniels sahne adını kullanan Stephanie Clifford ile Trump'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti.

kimmel

Clifford, Trump'la yaşadığı ilişki dolayısıyla para aldığı ve bir sözleşmeye imza attığını ifade etmişti. Fakat dün ünlü şovmen Jimmy Kimmel'a konuk olan Clifford, kafaları karıştırdı. Kimmel'a çıkmadan önce iddiayı kesin bir dille yalanlayan Clifford, TV'ye çıktığında ise şaşırtan açıklamalarda bulundu.

[old_news_related_template title="Trump'ın aldattığı iddia edilmişti... First Lady ilk kez konuştu" desc="Geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania'yı hayat kadınlarıyla aldattığı ve kızı yaşındaki medya danışmanı ile aşk yaşadığı iddialarına First Lady'den yanıt geldi. Melania, 'Paçavra basının iddiaları gerçeği yansıtmıyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/melania1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/trumpin-aldattigi-iddia-edilmisti-first-lady-ilk-kez-konustu-2193085/"]

TV'ye çıkmadan önce, "İddia edilen ilişkinin tarafı olması gereken kişilerden her biri, böyle bir ilişkinin varlığını 2006, 2011, 2016, 2017'de yalanladı ve 2018'de de yalanlıyor. Bu iddiaları yalanlamamın sebebi ise, yurtdışında çıkan tabloid gazetelerin yazdığı gibi bana 'sus payı' ödenmiş olması değil. Yalanlıyorum, çünkü böyle bir ilişki hiç olmadı'' ifadesini kullandı.

stormy

Fakat Kimmel'ın programında Trump ile ilgili sorulara kaçamak yanıt veren Clifford kafalarda soru işaretlerine sebep oldu. Öyle ki Kimmel'ın "İddialar gerçek mi" sorusuna, "Bana gerçeği anlatır mısın" diye yanıt veren Clifford, "Onu çıplak hayal etmek bile istemiyorum" diyerek izleyicilerden alkış topladı.

Wall Street Journal geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncunun 2016 seçimlerinden önce 130.000 dolar 'sus payı' aldığını iddia etmişti. İddiaların ortaya çıkmasıyla birlikte ABD basını Donald Trump ile First Lady Melania'nın arasının açıldığını yazmıştı.