Reuters'ın son dakika gelişmesi şeklinde servis ettiği haberde, ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü görüşmesinin detayları aktarıldı. Beyaz Saray yetkilisinin yaptığı açıklamada, Trump ve Erdoğan'ın geçen ay İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini konuştuğu vurgulandı.

Paris'in önemli kültür merkezlerinden Orsay Müzesi'nde gerçekleşen yemekte Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de olduğu masada Erdoğan ve Trump yan yana oturmuştu. İki isim bir süre sohbet etmişti.

Detaylar geliyor...

[old_news_related_template title="Fransa'da dikkat çeken detay... Erdoğan çiftinin ilgisini çeken heykel" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan dün Fransa'da temaslarda bulundu. ABD Başkanı Trump ve Fransız mevkidaşı Emmanuel Macron ile bir araya gelen Erdoğan, dün gece Paris'in önemli müzelerinden Orsay Müzesi'nde verilen yemeğe katıldı. Reuters'ın servis ettiği fotoğraflarda ise Erdoğan çiftinin Orsay Müzesi'ne girerken bir heykele dikkatlice baktıkları görülüyor. O heykelin detayları ise sozcu.com.tr'de..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/heykel-reuters_16_9_1541916913.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/fransada-dikkat-ceken-detay-erdogan-ciftinin-ilgisini-ceken-heykel-2731252/"]