Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küçük oğlu Bilal Erdoğan'ın, Best FM'de Adem Metan'ın programına konuk olduğu radyo programında söylediği şarkı sosyal medyada gündem oldu... Ufak bir araştırmanın ardından Erdoğan'ın söylediği şarkının detayları ortaya çıktı. Erdoğan'ın müzik üzerine söylediği şarkının orijinali İtalyan pop müzisyen Luciano Ligabue'ye ait.

 

26 Kasım 2013'te piyasaya çıkan Mondovisione'nin ikinci single şarkısı olarak tanıtılan şarkının ismi ise Tu Sei Lei (Sen O'sun- Sen O Kadınsın). Şarkının klibinde iki fotoğrafçı İtalya'nın başkenti Roma'da fotoğraf çekerken bu video 24 milyondan fazla kez izlendi. Videoda kadınların çekilen fotoğrafları Lei sözünün üzerine yerleştiriliyor.

İtalyan pop-rock müzisyenin söylediği şarkının klibi o dönem çok konuşulmuştu. İtalyan pop-rock müzisyenin söylediği şarkının klibi o dönem çok konuşulmuştu.


İtalya'nın popüler sanatçılarından olan Ligabue, şarkıda karşısındaki kadının hayatının aşkı olduğunu söylüyor. Uzun yıllar boyunca devam eden aşkını anlatan Ligabue'nin sözleri şu şekilde:

Bütün yıllar boyunca
Sana bakmayı bırakamıyorum
Bazen hala ağzım açık kalıyor
Beni şaşırtmaya devam ediyorsun

Benden zaaflarını saklıyorsun
Ama ben hepsini seviyorum
Ama sana bunları söylememi sevmiyorsun

Sen, O'sun
Sen O'sun
O kadar insan içinde
Sen O'sun
Sen O'sun
Ve her zaman öyle olacaksın

Beni birçok kez kurtardın
farklı ölümlerden
Her şey duruyormuş gibi gözükse de
Her şey değişiyor
Sen parfüm sıkarken
"Buradayım" diyorsun
ama "Hep burada olacağım" demek istiyorsun
çünkü...

Sen O'sun
Sen O'sun
O kadar insan içinde
Sen O'sun
Sen O'sun
Hep sen oldun
Eğer bütün evren
bizi bir araya getirdiyse
Bunun bir anlamı olmalı
Sen O'sun
Bundan kaçışın yok