Avustralya, çöpçatan sitesi üzerinden Esma ile tanışarak anlaşan Faysal Han'ın yaşadığı korkunç günleri konuşuyor... Sydney'de bir çöpçatan sitesi aracılığıyla Esma'yla tanışan Han kısa süre sonra evlendi. Çiftin ilk birkaç ayı güzel geçerken kısa süre sonra tartışmalar başladı. Fas'tan Avustralya'ya giden ve 8 aydır evli olan Esma'nın kendisiyle "Avustralya vatandaşlığı" için evlendiğini düşünen Han, kısa süre sonra avukata gitti.

 

Fakat Han'ın avukata gittiğini öğrenen Esma adeta çıldırdı. Önce evi darmaduman etti. Daha sonra dayak yediğini öne sürerek evden çıktı ve polise gitti. Gerçekten de yüzünün sol tarafında yara izi vardı. Evden çıkarken sağlık durumu iyi olan Esma'nın darp raporu almasına şaşıran Han harekete geçti fakat Esma çoktan polise gidip şikayetçi olmuştu.

Polise gidip şikayetçi olan Esma'nın büyük yalanı ortaya çıktı. Polise gidip şikayetçi olan Esma'nın büyük yalanı ortaya çıktı.


Yüzünün sol bölümünde morluklar olduğu dikkat çeken Esma, "Evde şiddete maruz kalıyorum. Beni bu hale Faysal getirdi" dedi. Polise eve giderek Han'ı gözaltına aldı. Fakat olay kısa sürede yargıya taşındı. Dava sırasında çiftin yaşadığı apartmanın asansöründe çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Esma'nın kendi yüzünün sol yanına sertçe üst üste vurduğu görülüyor.

Faysal, dava için yaklaşık 80.000 TL harcadığını söyledi. Faysal, dava için yaklaşık 80.000 TL harcadığını söyledi.


Her ne kadar Esma suçlu olsa da yargı harekete geçmedi. Faysal, "Ben kurbanım. Saldırıya uğradım, hem maddi, hem duygusal hem de zihinsel olarak. O ise kaçtı. Onun sınır dışı edilmesini talep ediyorum" dedi. Yetkililer davanın ardından ortadan kaybolan Esma'nın sırra kadem bastığını açıkladı ve arama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.