Daha önce eşi benzeri duyulmamış olay ABD'nin California eyaletinde meydana geldi. Cinayet ve hırsızlık suçlarından ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 57 yaşındaki William Cordoba isimli mahkum, hapishanedeki kadın gardiyanın düzenli olarak cinsel istismarına maruz kaldığını açıkladı.

[old_news_related_template title="Kaçak avcıyı avlamak istediği aslanlar yedi!" desc="Güney Afrika'daki Kruger Ulusal Parkı'nda büyük kedigilleri kaçak olarak avladığı tahmin edilen bir kişi aslanlar tarafından yendi. Yerel polisin yaptığı açıklamaya göre adamdan geriye yalnızca kafası ve birkaç parça kaldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/aslan-3.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/kacak-avciyi-avlamak-istedigi-aslanlar-yedi-2217191/"]

Cordoba, gardiyan Silvia Pulido ile ilk kez 2010 yılında ilişkiye girdiklerini anlatırken; "Pulido bilgisayarda bir şeyle uğraşırken yanıma geldi ve bilgisayarın mouse'ını alarak 'Dur sana yardım edeyim' dedi. Kısa süreli bir yakınlaşmadan sonra ilk kez birlikte olduk" dedi.

Bu olaydan üç gün sonra Pulido'nun tekrar yanına geldiğini belirten Cordoba, 'Kimse bizi rahatsız etmesin diye oda kapısının kilidini değiştirmişti. Avukatlarıma para ödeyeceğini söyleyerek benimle birlikte oluyordu' diye konuştu.

[old_news_related_template title="ABD'den son dakika Türkiye açıklaması!" desc="ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Suriye'deki son durumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tillerson son gelişmelerden ötürü endişeli olduklarının altını çizerken, 'Türkiye'nin güvenlik endişelerinin farkındayız' ifadelerini kullandı. ABD'li Bakan, 'Suriye'de özgürleştirilen bölgelere 200 milyon dolar daha ek ödenek ayıracağız' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/sur-sondakika-47.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/abdden-son-dakika-turkiye-aciklamasi-3-2217390/"]

Kendisinin adeta bir 'seks kölesi'ne dönüştüğünü söyleyen Cordoba, konuyla ilgili olarak dava açtı. Dün sonuçlanan davada ömür boyu hapis cezası bulunan mahkum, 65 bin dolar tazminata hak kazandı.