ABD First Lady'si Melania Trump ile eşinin "el ele tutuşmaması" herkesin diline düşmüştü. Çift, bu kez Florida'da başkanlık uçağı Air Force One'dan inerken uçaktan inerken ele ele görüntülendi.

tru2

ABD Başkanı'nın daha önce ajanslara düşen fotoğraflarında, yağmurlu havalarda eşine şemsiye tutmaması ve First Lady'nin eli yerine kıyafetini tutmaya çalışması gibi görüntüler yansımış, Trump ABD basınında alay konusu olmuştu.

ele1

[old_news_related_template title="Melania Trump dublör mü kullanıyor?" desc="ABD, tartışma yaratan başkanları Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ı konuşuyor... Melania Trump'ın gündeme gelme sebebi ise önceki gün çekilen görüntüler. Basının karşısına çıkan Trump yanında Melania ile açıklamalarda bulunurken, First Lady'nin aşırı büyük gözlük takması ve burnunun daha farklı görünmesi, 'Melania dublör mü kullanıyor' tartışmalarını gündeme getirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/melanai.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/melania-trump-dublor-mu-kullaniyor-2055015/"]